O
oliwkakarolina
Gość
My też mamy tabliczki ostrzegawcze, ale przy prywatnej posesji to chyba obowiązek każdego...
Teraz zbieramy kaskę na ogrodzenie betonowe albo inne trwałe od sąsiadów, bo mają takie agresywne prawie owczarki niemiecki i notorycznie przegryzają siatkę i włażą do nasjuż raz ich samiec pogryzł naszą sukę, i to w dodatku ona miała wtedy cieczkę! ale to buraki i nawet słowa przepraszam nie było
A, to czyli w wycieczki do Ustki cały czas w takim samym komforcieMoja babcia mieszkała na ul. Norwida, takie fajne osiedle. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy bylo przyjemnie i spokojnie
Ja mieszkałam blisko
A mieszkam na wylocie z miasta.Co do tablic to rozumiem ale nie może być groźny pies,ma być napisane AGRESYWNY
Fajnie wyglądaszOdważny kolor:-)
Dzięki,ja w ogóle jestem odważna i lubię takie eksperymenty
już raz ich samiec pogryzł naszą sukę, i to w dodatku ona miała wtedy cieczkę! ale to buraki i nawet słowa przepraszam nie było 
Moja babcia mieszkała na ul. Norwida, takie fajne osiedle. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy bylo przyjemnie i spokojnie 

WOW!!!!!!!!!!! jeszcze raz napiszesz takie bzdury jak ileś tam stron wczesniej to normalnie