O
oliwkakarolina
Gość
Loreal PURE PAPRIKA
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Zizi, witaj :-)
Wiola, to prawda, husky uciekają nagminnie. Ja miesiąc temu na wsi znalazłam suke husky. Ładna, ale nie miała tatuażu ani chipa. W schronisku nikt jej nie szukał, ale nie miałam sumienia jej wypuścić na ulicę
Obdzwoniłam wszystkie ogłoszenia z DŚ o zaginięciu huskiego, ale echo. Zostawiłam ja na noc na naszym ogrodzie i miałam kombinowac co dalej kolejnego dnia. Ale rano już jej nie byłozjadła pełną michę, którą jej zostawiłam, napiła się i poszła dalej zwiedzać. Miałam kaca moralnego, że jej nie przywiązałam czy coś takiego, ale... czasu nie cofnę
Oliwka, na amstaffy nie trzeba mieć pozwolenia, tylko na pit bulle. Ale z tego co mi wiadomo, to głównie chodzi o to żeby zostawić kasę w Urzędzie Miasta ;-) śmieszy mnie tylko, że rasowe psy muszą mieć pozwolenie, ale kundelki w typie rasy już nie, a to one stwarzają największe niebezpieczeństwo.
BTW moja babcia mieszkała w Słupsku :-) wszystkie wakacje z dzieciństwa spędzałam u niej i nie zapomnę tych wyjazdów do Ustki przepełnionym autobusem
już raz ich samiec pogryzł naszą sukę, i to w dodatku ona miała wtedy cieczkę! ale to buraki i nawet słowa przepraszam nie było 
Moja babcia mieszkała na ul. Norwida, takie fajne osiedle. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy bylo przyjemnie i spokojnie 
Fota z ranaTrochę zęby mi szare wyszły
Zobacz załącznik 343423
ale widać idealnie kolorek włosów ( na pokuszenie dla młodejmamusi))
Odważny kolor:-)