reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gumisia, witaj kochana :-) kurde... a czujesz się na @? Może niepotrzebnie się zamartwiasz?

Oliwka, fota że ja cie kręcę :szok: zajefajnie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zizi, witaj :-)

Wiola, to prawda, husky uciekają nagminnie. Ja miesiąc temu na wsi znalazłam suke husky. Ładna, ale nie miała tatuażu ani chipa. W schronisku nikt jej nie szukał, ale nie miałam sumienia jej wypuścić na ulicę :sorry2:
Obdzwoniłam wszystkie ogłoszenia z DŚ o zaginięciu huskiego, ale echo. Zostawiłam ja na noc na naszym ogrodzie i miałam kombinowac co dalej kolejnego dnia. Ale rano już jej nie było :confused2: zjadła pełną michę, którą jej zostawiłam, napiła się i poszła dalej zwiedzać. Miałam kaca moralnego, że jej nie przywiązałam czy coś takiego, ale... czasu nie cofnę

Oliwka, na amstaffy nie trzeba mieć pozwolenia, tylko na pit bulle. Ale z tego co mi wiadomo, to głównie chodzi o to żeby zostawić kasę w Urzędzie Miasta ;-) śmieszy mnie tylko, że rasowe psy muszą mieć pozwolenie, ale kundelki w typie rasy już nie, a to one stwarzają największe niebezpieczeństwo.

BTW moja babcia mieszkała w Słupsku :-) wszystkie wakacje z dzieciństwa spędzałam u niej i nie zapomnę tych wyjazdów do Ustki przepełnionym autobusem :-D

Tak ale nie tylko z rodowodem,wystarczy,że w książeczce jest rasa wpisana i trzeba mieć pozwolenie.A natruli nam...na brami są 2 tablice:UWAGA ZŁY PIES /TEREN PRYWATNY WSTĘP OSOBOM POSTRONNYM ZABRONIONY ale kazali nam zawiesić UWAGA AGRESYWNY PIES,zdjęć się narobili psa,kojca,misek,ogrodzenia...Jakbym tygrysy bengalskie trzymała a nie Tosiaka:)

A do Ustki w wakacje nadal przepełnione autobusy jeżdżą,nic się nie zmieniło:)))

Witajcie :)

pszczółko ...? ja tu czekam na Ciebie jakby co :) Brakuje mi i Ciebie i lil_mai i innych co znikają (krolowejfal na ten przykład też dawno nie widziałam) Byłyście tu już jak ja zawitałam :)) - nie lubię takich zmian :( NIE WIEDZIAŁAM KIEDY TWOJE URODZINKI... SPEŁNIENIA MARZEŃ :) :) :) :) :)

sergi STO LAT!! STO LAT!!!! BOCIANA CI ŻYCZĘ :-):-)

oliwka kolorek pikny!!!

made jak tam córa po egzaminie????

wiola cholera by wzięła ubiegły Twój wieczór :(

balbinka ale zdjęcia!! :-) ale nie te psiaków - aczkolwiek ładne - Twoje!!!

boogie jak chaos się ma???? :))))

Idę śniadanko wykombinować - pieczywo wasa i serek feta i pomidorek :)))

mam znalazlam . i odrazu nasza mala Sabe tez znalazlam

Załączniki

• DSCN3587.jpg
    DSCN3587.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN3852.jpg
    DSCN3852.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 50
My też mamy tabliczki ostrzegawcze, ale przy prywatnej posesji to chyba obowiązek każdego...
Teraz zbieramy kaskę na ogrodzenie betonowe albo inne trwałe od sąsiadów, bo mają takie agresywne prawie owczarki niemiecki i notorycznie przegryzają siatkę i włażą do nas :wściekła/y: już raz ich samiec pogryzł naszą sukę, i to w dodatku ona miała wtedy cieczkę! ale to buraki i nawet słowa przepraszam nie było :no:

A, to czyli w wycieczki do Ustki cały czas w takim samym komforcie :-D Moja babcia mieszkała na ul. Norwida, takie fajne osiedle. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy bylo przyjemnie i spokojnie :tak:

nie czuje :( ale ja tak mam ze nie ma objawow na @, po poronieniu dopiero zaczely mi sie bole przed miesiaczka ktorych nigdy wczesniej nie mialam i w sumie zaczynaja sie zaraz po owulacji wiec ja mam bole 3/4 cyklu, ale taki spadek nic innego nie wrocy to napewno @, jedyne pociesze ze cykle wrocily w miare do normy daje sobie jeszcze dwa cykle a pozniej ide do lekarza tak jak pan doktor kazal niech mysli :)

A mnie juz kocurek nie zauwarzył :-(

Co tam kochana ?
;-) Jak się czujemy ?

Wiolka prześliczne psinki ;-)
Gumisia 3mam kciuki aby @ nie przyszła !;*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama