reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made, witaj :-) hmmmmmm z tego co mi wiadomo to nasz temat zwie się "Rodzące i staraczki" także dlaczego masz nie pisać o objawach :confused:
Wiola, witaj :-)
Oliwka, a Twoje wszystkie 3 psiaki są tej samej rasy? ja do zoologicznych też zawsze wchodzę z psem. W końcu to one przyszły na zakupy ;-) poza tym mam zasadę, że nigdy nie zostawiam psa przed sklepem. Tyle się słyszy o kradzieżach psów, że chyba bym umarła jakby ktoś mi uprowadził moje szczęście...

Nie,mam rottweiler'a,starą już sunię,Tosa Inu moje ukochane szczenię (13miesięcy) i jamniczkę (5miesięcy).Tez nie zostawiam psa przed sklepem.Zarka (Tosa) rozwaliłaby te barierki jakbym ją zostawiła:)

reklama
Balbinka - dobrze kiedy teoria idzie w parze z praktyką, to tyle. Nie chcę roztrząsać tematu i wprowadzać niezdrowej atmosfery.

mamitka - ja to bym osobiście stanęła na czele tego peletonu, tak bardzo Ci kibicuję Kochana :*

Oliwka jak ja by moją psaine zostawiła przed sklepem to poł miasta postawiła by na nogi swoim hejnałem :-D :-)
Mamita tak mysle ze ten bocian przyleci :-)

Pszczółko, kurcze... ja to w ogóle nie wiem kiedy Wy macie urodzinki :-( może by stworzyć jakąś tabelkę z urodzinami, imieninami, rocznicami ślubu itp. każdej z nas...
Spóźnione, ale szczere - sto lat BEE

Made, no kurcze... ja nigdy w ciąży nie byłam i jestem ciekawa na jakim etapie jakie objawy itp. Ja wiem, że staraczkom czasem ciężko, bo sama nią jestem od 5 lat, ale cieszę się szczęściem każdej z Was!

Oliwka, mój amstaff raz pobiegł z takim metalowym stojakiem na rowery :-D od tamtej pory do wiejskiego sklepu też wchodzę z psem jak muszę :tak: Ja całe życie miałam jamniki, teraz 2 mieszkają z moją mamą, sunia ma 15 lat, a Talent ma 2 lata

42a24b6a73d3b15dmed.jpg

81faba0550be41fbmed.jpg

52a80c4eacea120fmed.jpg

320e4a8e41b77486med.jpg

Ostatnia edycja:
Oliwka a moja to by strasznie płakusiała gdybym ja zostawiła przed sklepem.
Ale jak K... ja zostawi pod sklepem to stoi spokojnie i czeka :-)

Pszczółko 3maj się słońce ;*

To co robimy tabelke ?;-)

reklama
Oliwka oj tak rozpieszczona własnie śpi koło mojej mamy głową na poduszce i przykryta kołdrą :-D;-)
A wczoraj to dopiero o 11 wyszła z łożka taki leniuch :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry