Nadrobiłam ;-)
mloda, jos, hejka :-)
Młoda piękny brzusio
ja też chce takiiiiiiiii 
Just, na szminkach to się nie znam, ale jesteś piękną kobietą!!!!!!!! Ten frędzel z Wrocławia... Daj namiary to pojadę tam z pieskami się "przywitać" ;-)
Pisałyście o zaręczynach, ślubach... My się poznaliśmy w styczniu 2004, w lipcu na ślubie kumpeli mój pierwszy raz mi się oświadczył. Potem drugi raz w sierpniu i trzeci już oficjalnie w październiku ;-) a w sierpniu 2006 ślub cywilny, a w zeszłym roku 21.08 kościelny
A my wczoraj pojechaliśmy do Wro i zrobiłam AMH, FSH, HBs antygen (ostatnio nie spojrzałam a babka wypisała mi skierowanie na HBs przeciwciała stąd nie takie wyniki
). Mój też upuścił krwi, ale tak się stresował, tak próbował się wymigać, byle go igła ominęła szerokim łukiem
i się zdziwił bo nawet nie wiedział kiedy po wszystkim, mój kozaczek kochany :-)
Wszystkie wyniki oprócz AMH będą już dzisiaj. AMH za 7-10 dni i chyba wtedy pojedziemy wszystko odebrać
No to została nam poradnia genetyczna i u mnie posiewy, ale to już wszystko w maju, aby wyniki były świeże
no a potem.... klinika i start
już się doczekać nie mogę 
E-D-I-T
Mama, witaj kochana :-)
Sergee, wszystkiego najlepszego z okazji 18-tki (+ VAT? ;-))

mloda, jos, hejka :-)
Młoda piękny brzusio
ja też chce takiiiiiiiii 
Just, na szminkach to się nie znam, ale jesteś piękną kobietą!!!!!!!! Ten frędzel z Wrocławia... Daj namiary to pojadę tam z pieskami się "przywitać" ;-)
Pisałyście o zaręczynach, ślubach... My się poznaliśmy w styczniu 2004, w lipcu na ślubie kumpeli mój pierwszy raz mi się oświadczył. Potem drugi raz w sierpniu i trzeci już oficjalnie w październiku ;-) a w sierpniu 2006 ślub cywilny, a w zeszłym roku 21.08 kościelny

A my wczoraj pojechaliśmy do Wro i zrobiłam AMH, FSH, HBs antygen (ostatnio nie spojrzałam a babka wypisała mi skierowanie na HBs przeciwciała stąd nie takie wyniki
). Mój też upuścił krwi, ale tak się stresował, tak próbował się wymigać, byle go igła ominęła szerokim łukiem
i się zdziwił bo nawet nie wiedział kiedy po wszystkim, mój kozaczek kochany :-)Wszystkie wyniki oprócz AMH będą już dzisiaj. AMH za 7-10 dni i chyba wtedy pojedziemy wszystko odebrać
No to została nam poradnia genetyczna i u mnie posiewy, ale to już wszystko w maju, aby wyniki były świeże
no a potem.... klinika i start
już się doczekać nie mogę 
E-D-I-T
Mama, witaj kochana :-)
Sergee, wszystkiego najlepszego z okazji 18-tki (+ VAT? ;-))

Ostatnia edycja: