reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadrobiłam ;-)
mloda, jos, hejka :-)
Młoda piękny brzusio :-D ja też chce takiiiiiiiii :rofl2:
Just, na szminkach to się nie znam, ale jesteś piękną kobietą!!!!!!!! Ten frędzel z Wrocławia... Daj namiary to pojadę tam z pieskami się "przywitać" ;-)
Pisałyście o zaręczynach, ślubach... My się poznaliśmy w styczniu 2004, w lipcu na ślubie kumpeli mój pierwszy raz mi się oświadczył. Potem drugi raz w sierpniu i trzeci już oficjalnie w październiku ;-) a w sierpniu 2006 ślub cywilny, a w zeszłym roku 21.08 kościelny :tak:
A my wczoraj pojechaliśmy do Wro i zrobiłam AMH, FSH, HBs antygen (ostatnio nie spojrzałam a babka wypisała mi skierowanie na HBs przeciwciała stąd nie takie wyniki :wściekła/y:). Mój też upuścił krwi, ale tak się stresował, tak próbował się wymigać, byle go igła ominęła szerokim łukiem :-D i się zdziwił bo nawet nie wiedział kiedy po wszystkim, mój kozaczek kochany :-)
Wszystkie wyniki oprócz AMH będą już dzisiaj. AMH za 7-10 dni i chyba wtedy pojedziemy wszystko odebrać :tak: No to została nam poradnia genetyczna i u mnie posiewy, ale to już wszystko w maju, aby wyniki były świeże :tak: no a potem.... klinika i start :-D już się doczekać nie mogę :rolleyes:

E-D-I-T

Mama,
witaj kochana :-)
Sergee, wszystkiego najlepszego z okazji 18-tki (+ VAT? ;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Balbinka- sam optymizm z Twojego postu bije-super,ze sie wszystko układa,ze mąż dal rade z badaniami(ach te chłopy -my rodzimy a Oni sie igły boją :)) )
no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyślny start i finisz :)) na pewno wsio bedzie dobrze-nie ma bata !!! jak tyle &&&&&&&&&&&& bedziesz miała to musi sie udać :))

JOS- leć ,leć...

MINERALNA- &&&& za 8 kwietnia :)

Mamita fotka bedzie jak moja siostra przyjdzie ze szkoły bo jak narazie to ona ma jakiś telefon na czasie :-D :-)

Sergii :
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha,miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń.. i UPRAGNIONEJ FASOLKI ! ;***

Mineralna witaj :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane.
Widzę temat kolorków włosków. Ja też byłam u fryzjerki w poniedziałek i ufarbowałam się na brąz, ale nie wiem jak się ten kolor nazywa i obcięłam na krótko:-D Mąż nie zadowolony ale ja szczęśliwa.
Co do wytrzymanych lat z mężem to u nas w styczniu 10 stuknęła:-D

balbinka super wygladasz...kurcze same ladne babki na naszym watku sa...tylko ja taki pasz...tra la la :-)
mloda ja tez maluje na braz kolor sie nazywa palona kawa ale ten raczej bedzie dla ciebie zdecydowanie za ciemny
Ze mnie też brzydal:baffled:

AGAPA- cześć ,pokaz fotke fryzury:)

MAMUSIA- ja jak bylam w cyrku i widzialam jak sie te zwierzaki traktuje to juz nigdyyyyy nie pojde-biedne zwierzeta-to nie ma nic wspolnego dla nich z zabawą :(

Hehe troszkę się martwie no ale co ma być to będzie. tylko właśnie mysle czy te krwawieniue które miałam po wzieciu jednej tabletki o odstawieniu czy to mi owu nie przesuneło ale mysle że nie :)

reklama
Agapa, Mineralna, witajcie babeczki.
Agapa, dawaj foto i za takie gadanie to się należy

Mama, powiem Ci, że za każdym razem jak robimy nawet maleńki kroczek do przodu, to ogromnie się cieszę :tak: że już nie stoimy w miejscu, tylko idziemy pomału do celu. Musimy trzymać się planu i będzie si, ja w to wierzę, naprawdę :tak:
A ja Twoja dzisiejsza tempka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry