reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeżeli w moim albumie to ja:) A oczy zawsze miałam niebieskie:) Aż zerknę:)

Oczy zawsze niebieskie a na tym zdjęciu oczy POPORODOWE:))) Hahaha:)
Jakoś tak wyszły,ze zmęczenia:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba mi wzrok albo mózg siada - niedobrze :-D aaaaaaaaa poporodowe :-D:-D myślałam już, że schizofrenia sie zaczyna uuuuuuuuff

oliwka masz PRZEPIĘKNE te oczy - ja jestem posiadaczką brązów więc jak widzę takie jak Twoje albo mlodej mamusi to zaliczam osłupienie :-):-):-D:-D

Ostatnia edycja:
papa Rureczko-słodkich snów;)

a tak w ogóle to trzymam oczywiście kciuki za dwie najbliżej testujące-Mamę i Gumisie i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oki widzę że jak znów weszłam na forum to reszta uciekła-ja niestety nie mam teraz za dużo czasu w ciągu dnia na bb bo jak na razie gorączka dziecka wygrywa ze mną 4:0, zobaczymy jutro-dziś kiedy zdrzemnął się na chwilkę w ciągu dnia-ja też odleciałam;)
jakby nie było-Młodam mam nadzieję że na wizycie było dzisiaj oki

Just-trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
trzymam kciuki za resztę staraczek-pozdrawiam i dobranoc

reklama
aj tak was czytam oby tak bylo, fajnie poczuc w sobie nowe zycie :)
kochane ja uciekam na dzis i nie wiem kiedy bede bo jutro mnie nie ma w domku prawie caly dzien a dalej zobaczymy jak z czasem bo musze podgonic magisterke, pamietajcie o mnie i tesknijcie, jak znajde chwilke to zajrze, w razie jakis pilnych nowosci a priva pisac :)

JA JUZ TESKNIE!!!! TO NIE BEDZIE ZADNEGO PW W NOCY? :(((( zagladaj czasem do nas! :)

Chyba mi wzrok albo mózg siada - niedobrze :-D aaaaaaaaa poporodowe :-D:-D myślałam już, że schizofrenia sie zaczyna uuuuuuuuff

oliwka masz PRZEPIĘKNE te oczy - ja jestem posiadaczką brązów więc jak widzę takie jak Twoje albo mlodej mamusi to zaliczam osłupienie :-):-):-D:-D

jesli to schizofrenia to kurcze epidemia. Ja tez na tym zdjeciu widze wyraznie brazowe oczy :)
Przyznaj sie Oliwka, ze ta zielen to kontakty ;-)

ja mam zielono niebieskie w ciemnej oprawie. I jest o tyle smiesznie, ze czasem sa zupelnie blekitne, czasem zupelnie zielone, a czasem pomiedzy - zalezy od swiatla i nie wiem czego jeszcze. M. czasem jak wraca do domu to pyta "jakiego koloru masz dzis oczy?" :)

nikt sie dzis kolacja nie chwalil? ;-)

buziam

jos - mejla sprawdz! Cos mi ostatnio nie odpisujesz :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry