JESTEM 
u nas piekna pogoda, bylsimy na dworzu pozno, a wczesniej jeszcze w bawialni
mlody sie wyszalam i padl jak kawka, o 19h10 wlozylam go do lozka i nawet nie zamruczal i juz spal
a ja zadzownilam dfo mamy, a teraz siedlam na BB i wstac ciezko taka jetsem padnieta
dzis sobie zrobie wieczor muzyka, ale bez piwa i tancow
maz na delegacji w londynie, zapodaje slomiana wdowe
pok : dziekuje, czuje sie dobrze. chcialabym tylko do szczescia moc spac, ale sasiedzi mnie wybudzaja 1-3 w nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama : asionek maila dzis wizyte i jest ok
asionek : ciesze sie ze wszystko w porzadku. a testy krwi, nie stresuj sie, tylko lepiej sie przyzywczajaj
bede tu dawac ci co miesiac i czym dalej tym wiecej
nawet okreslenie grupy krwi powtorza ci jeszcze pod koniec ciazy i to bedzie robione przez 2 roznych laborantow, 2 rozne pobrania
hiv, zoltaczki tosmo - co miesiac to akurat, i wszelkie inne stresujace sprawy
ja najbardziej stresowalam sie cukrem, krwia i glukoza
bo mialam cukrzyce ciazowa i co miesiac a pod koniec ciazy co 2 tyg. szlam jak na wyrok
no codziennie w domu kontrola, klucie sie itp ...
troche jets tych badan i pobierania krwi ale czego sie nie robi dla dzidzi
oliwka : ja w tobie widze bratnia dusze : zakupholiczke i wygodnicka heheheheheh
szkoda ze nie mieszkasz gdzies blisko mnie
)))))
dziewuszki mnie nie bylo a to nie znaczy ze nie mam ochoty otrzymac zaproszen na NK
podawac swoje namiary na PW!
zaraz was znajde
mam dzis caaaaaaaaaaaaaaly wieczor dla siebie
balbinka : ales ty piekna, jej... myslalam ze to peirwsze zdjecie wkleilas jakies foto profesjonalne z netu a to ty!!! szok
i wlasnie to 1sze zdjecie lubie najbardziej, takie naturalne, kobiece no CUDO !!!!!!!!!!!
u nas piekna pogoda, bylsimy na dworzu pozno, a wczesniej jeszcze w bawialni
mlody sie wyszalam i padl jak kawka, o 19h10 wlozylam go do lozka i nawet nie zamruczal i juz spal
a ja zadzownilam dfo mamy, a teraz siedlam na BB i wstac ciezko taka jetsem padnieta
dzis sobie zrobie wieczor muzyka, ale bez piwa i tancow
maz na delegacji w londynie, zapodaje slomiana wdowe
pok : dziekuje, czuje sie dobrze. chcialabym tylko do szczescia moc spac, ale sasiedzi mnie wybudzaja 1-3 w nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama : asionek maila dzis wizyte i jest ok
asionek : ciesze sie ze wszystko w porzadku. a testy krwi, nie stresuj sie, tylko lepiej sie przyzywczajaj
bede tu dawac ci co miesiac i czym dalej tym wiecej
nawet okreslenie grupy krwi powtorza ci jeszcze pod koniec ciazy i to bedzie robione przez 2 roznych laborantow, 2 rozne pobrania
hiv, zoltaczki tosmo - co miesiac to akurat, i wszelkie inne stresujace sprawy
ja najbardziej stresowalam sie cukrem, krwia i glukoza
bo mialam cukrzyce ciazowa i co miesiac a pod koniec ciazy co 2 tyg. szlam jak na wyrok
no codziennie w domu kontrola, klucie sie itp ...
troche jets tych badan i pobierania krwi ale czego sie nie robi dla dzidzi
oliwka : ja w tobie widze bratnia dusze : zakupholiczke i wygodnicka heheheheheh
szkoda ze nie mieszkasz gdzies blisko mnie
dziewuszki mnie nie bylo a to nie znaczy ze nie mam ochoty otrzymac zaproszen na NK
podawac swoje namiary na PW!
zaraz was znajde
balbinka : ales ty piekna, jej... myslalam ze to peirwsze zdjecie wkleilas jakies foto profesjonalne z netu a to ty!!! szok

Wielgachne