reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama z 2 dzieci,3 psami,2 pracami,mężem i domem muszę jakoś dawać radę:)))
W międzyczasie zmyłam podłogi i wstawiłam 4 pranie...Nie mam siły a jeszcze dużo mam do roboty...
Idę zmywać,jestem z Wami jednym okiem:)

Gumisia :*

Mamitka powiedz mi kochana jeszcze, kosmetyczka mi zrobi taki kształt, jaki będę chciała, prawda? a jak na to nałożę cienie to nie będzie wyblakłe? u nas w Eg kosztuje od 300 do 400 zł, to chyba nie jest duzo?

GUMISIA- juz tesknimy-jak chcesz podaj mi na PW numeros telefonos :)))

MAMUSIA tak patrze ,ze Ty i Just w jednym czasie bedziecie rodzić ...

Ewula no wiesz narazie starczy mi Rafałek aby urodził sie zdrowiutki jak rybka ;-) a później się zobaczy :-) , chociaż chciałabym parke :-)

Mamita no podobnie bedzie rodzić ...
Przynajmiej bedą dwa powody do swiętowania :-D :-)

Ostatnia edycja:
młoda no pewnie młodziutka jesteś masz czas ;-). Pewnie nie było łatwo na poczatku ciąży takiej młodej mamusi. Twoje rówieśniczki pewnie mają teraz co innego w głowie;-)

Rurka- wiadomo,ze troche przykryje,ale nadal bedzie widoczne :)) tak samo jak kreski teraz robisz-tyle,ze wygodniej bo zawsze bedzie i rano oko inaczej wygląda i na basenie fajnie :))wiesz -na wszytkie + trzeba patrzeć -a cena w sam raz:tak:
i tak zrobi Ci taki kształt jak bedziesz chciała tylko nie wyciagaj za daleko za oko -nie rób takich mega kocich bo to średnio wygłada a juz tego nie cofniesz:sorry2:tak jak sie konczy oko jest si a dalej to zawsze mozesz sobie domalowac no nie ??:)

MAMUSIA- &&&&&&&&&&&&&&&& za parkę :)) A Wy planujecie slub??jak nie chcesz to nie pisz:sorry2:

Mamita pewnie ze napisze ;-) planujemy planujemy cywilny :-D coraz częściej K.. zaczyna ten temacik :-D hmm :-)
Ewula dziołszki w moim wieku to nic ino imprezy alkohol papieroski i na okrągło zabawa ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry