reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja ale czad:) jej a ja nie wierzylam ze jeszcze sie zdarzaja takie historie, to w sumie po miesiacu sie oswiadczyl ?? ja 5 lat czekalam :P heheh i jeszcze od razu dzidziusia chce, gdzies ty go znalazla :)

asionek dziekuje kochana :*

a nie ma za co :)
co do takich histori to my od pierwszego dnia poznania sie juz razem zamieszkalismy :-D
ze slubem tez jaja byly , bo mama zazartowala , ze moze slub w Swieta ( a zostalo 3 miesiace ) , ja to powiedzialam S , a on na to , ze czemu nie i tak zostalo :cool2: dodam , ze organizowalam wszystko na odleglosc przez neta i telefon :)

Rurka czekam :-) podglądne Cie z konta mojej siostry Angeliki bo ja konta nie mam... :-)

jej ale Rafał szaleje :-)

ja tez chce pomacac :) uwielbiam ruszajace sie brzuszki :)))))

Mamita jesteś? chciałam się poradzić. Jesteś kosmetyczką to na pewno mi pomożesz.

Chce sobię zrobić makijaż permanentny- górna czarną kreskę bo i tak codziennie maluje, powiedz mi czy to boli bardziej niż tatuaż na stopie? i jeszcze, po jakim czasie trzeba poprawić? będzie blednąć czy któregoś dnia po prostu go nie będzie?

No to jak just poszła na lody to szybko nie wróci :-) ;-)

Oliwka no Ty tez bedziesz mogła zaniedługo swoj brzusio pomacać ;-)

Wszystkie staraczkie bedzie cie mogły swoje brzusie pomacać :-) ;-)

oj tak wszystkie będziemy tu siedziały za pare miesięcy i będziemy sie drapać po brzuszkach a młoda i just będę bujać maluchy

Ewula i później my wam bedziemy zazdrościć tych brzuszków ;-)

Ostatnio moj K.. do mnie ale nie bedziemy nikomu rozdawac wózków itp bo mogą się jeszcze przydać
:-D :-D :-):-) he

Mamita jesteś? chciałam się poradzić. Jesteś kosmetyczką to na pewno mi pomożesz.

Chce sobię zrobić makijaż permanentny- górna czarną kreskę bo i tak codziennie maluje, powiedz mi czy to boli bardziej niż tatuaż na stopie? i jeszcze, po jakim czasie trzeba poprawić? będzie blednąć czy któregoś dnia po prostu go nie będzie?

jestem,kolacje dz.robiłam ,kąpałam Domisia po strzyżeniu i takie tam :))
ten makijaż robi sie raz na 5 lat :)) wiec spoko-jak zrobisz bedziesz miła sporo czasu na poprawkę :)
a co do bólu i to są maleńkie ukłucia ale szybko idzie więc przezyjesz:))
taki makijaż robi sie na ustach jako konturówkę
na brwiach-jako henne na "stałe" i jako e'lainer :))

OLIWKA- Ty to sie umiesz ustawić,prasowanie,odkurzanie...

reklama
aj tak was czytam oby tak bylo, fajnie poczuc w sobie nowe zycie :)
kochane ja uciekam na dzis i nie wiem kiedy bede bo jutro mnie nie ma w domku prawie caly dzien a dalej zobaczymy jak z czasem bo musze podgonic magisterke, pamietajcie o mnie i tesknijcie, jak znajde chwilke to zajrze, w razie jakis pilnych nowosci a priva pisac :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry