reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - brzmi dość tajemniczo, podziel się metodą, może komuś pomoże ;-)

just - co lekarz to inaczej gada, ja słyszałam, że takie tabletki jeśli już nie działają wczesnoporonnie to po upływie 72 godzin działają coś jak Duphaston, czyli podtrzymują ciążę. Pierwsze słyszę aby uszkadzały zarodek.

reklama
No właśnie jeśli dojdzie do zapłodnienia, to tabletka podtrzymuje ten stan, czyli nie kumam tego Doktorka... Zresztą niczego mi nie wytłumaczył, niczego nie powiedział, żadnego argumentu... a tabletki wstrzymują jajeczkowanie, a nie powodują poronienie, a to jest różnica...

Ewula - to nie czekamy do wakacji ? :-D))))))

just - a miałaś robione USG połówkowe ?

Wiola - to pięknie :)))) będziemy medytować, ale pamiętaj, że ja plemników w pochwę nie wsadzę :-p to już działka Twojego Małża :-D))))) żeby nie było

Ostatnia edycja:
Ok.Na wstępie powiem,że jestem wierząca ale nie praktykująca.Jak powiedziałam koleżance o tym sposobie ( a nie mogła zajść w ciąże) to więcej się do mnie nie odezwała:)))
Tak więc jest pewien zakon (żadna sekta,normalne zakonnice) w Radoniu,tam są zakonnice,które ''specjalizują'' się w modlitwach o dzidziusia.Nic za to nie biorą,kontakt nawet poprzez email:)
Ja napisałam do nich w lipcu 2006roku o sobie,problemach i o tym,że od 9miesięcy nie udaje mi się zajść w ciąże.Nie wiem ile były w tym ich sprawki ale zaraz potem zaszłam w ciążę.Do tej pory utrzymuję z nimi kontakt,maile na święta,zdjęcia Ninki itp.
Jestem pewna,że wysłuchają,doradzą i pomodlą się o to co prosicie.
Z pewnością znajdziecie też info w necie na ich temat,nie jest to ściema.
Nie wiem czy do nich nie napisać...może najpierw poczekam na Made:)
Jeżeli któraś reflektuje to zapraszam na PW po adres email do sióstr:)

reklama
cześć :-)

wróciłam, z dzidzią jest wszystko dobrze, dzidzia ma 0,5 kg i mierzy 19 cm :-) no i hit... że to dziewczynka ;-)
staram się nie nakręcać, zachować spokój i poczekać :-)

a co się działo jak mnie nie było?

tak więc obecna wersja fluidków: ~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry