Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oliwka- no pomyśle skoro one (.)(.) nie maja a wygladają ,ze mają)))))))
Made- no...to sie cieszę))
jade po Zuzę..bede za 15 min
No falsyfikat ale chodzi o swoje samopoczuciemade spodnie swietnea i jeden jedwab się też znalazł
libby bądź tu z nami... zawsze łatwiej a i weselej będzie :-)
mama a dziękuję dziękuję... już mi lepiej :-)
oliwka wszystko ładnie pięknie aaale toż to falsyfikat !!! I czar pryska wraz z odpięciem
paulina zdrówka dla syneczka!!
Drogie ale warte swej ceny.Ja swój pierwszy mam od 3 lat,w super stanie.No i u mnie dla Was 50% cenyLibbi kochanie jesteś bardzo dzielna dbaj o siebie i maluszka najważniejsze ze jest zdrowy.
karolina fajne te cycki;-) ale jak dla mnie za drogie;-(
just czekamy na wieści
mama wisienka made wiola gumisia paulina hej
Coś znajdziemyWpadłam w wir roboty także zaraz mykam.
witam niewitane :-)
A ja myślę, że to ściema z tym USG Just, chce nas przetrzymać i tyleja stawiam na chłopaka ;-)
Oliwka, ja się chyba skuszę na ubranko dla moich XXS (.)(.)ale poluje na taki, żeby mi pasował do jednej letniej sukienki. Ona jest na ramiączkach, ale ma prawie cale plecy odkryte i kurcze poszukuję takiego co by mi z zapięciem i ramiączkami pasował
w kolorze bieli ;-) jak coś możesz doradzić to napisz na PW, bo obawiam się, że w tych wszystkich postach mogę nie doczytać odp.
Lecę dalej szuru buru, póki mam wenę ;-)
Cześć :*
Gumisia i jak @? mam nadzieję, że nie ma!
Serg 1000000 lat!!!!!!!!!!
Palemka
Oliwka, Just, Jos, Mamita, Ewula, Wiolka, Kocur, Balbinka Paulina, Libby, Wisienka hej laski
Wiolka, ale masz cysie, cudo
Made WIZUALIZUJESZ? bo mi sie płodne kończą![]()
Made a ja???Miałaś wyjasnić co to te wizualizacje,na czym polegają i czym Cię przekupićrureczka - ja nawet "seksu nie uprawiam", tylko wizualizujęCześć laseczko !
Jestem kochane :-)
Po obiadku i po krótkiej drzemce :-)
A wy co tam kochane ?? ;* ;-)
Włoski umyte wysuszone i ide na spcerek z psem i na KAUFLANDU
zajrzę później pa ;*
A i dodam ze ten wózeczek jest z firmy X lander ;-)
Nie mam fotki dalej bo sis poszła na urodziny... ;-)
BAJ;*
Mamita pozdrów Sol ;-) ;*
Just kurka siwa a to lekarz... :-(
dziewczyny byłam na swoim profilu i -poniewaz ja ciemna masa komputerowa-to jestem zaskoczona bo..
pamietacie moją sprawe z włamaniem na konto???została usunieta moja fotka z avatara i album ze zdjeciem dzieci i suwaczki-teraz patrze-fotka dzieci jest.............
jak to możliwe jesli zostala usunieta ,ja nic nie wgrywalam i nagle sie pojawiła???????????????
a tak serio, to Wizualizacje polegają na tym by się maksymalnie skoncentrować i intensywnie myśleć o jednej rzeczy, ot cała filozofia ;-))))Ewula-jak ktos dziekuje to pojawia sie u góry jako wiadomość i ja kilka razy dziennie wchodze na swój profil i nie widziałam tej fotki...nawet dzis rano jak weszłam to nie było a teraz jest.mama ona jest juz od dawna ja byłam na twoim profilu niedługo po włamaniu i to jedno zdjęcie było. Pomyślałam ze tego ten ktos nie usunął.