Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
becia trzeba wierzyć jeżeli nadal czujesz sie ciążowo to szansa jest. Musisz czekać cierpliwie. Ja też &&&&&&&&&&&&za ciebie i daj znać koniecznie co powiedział lekarz
Jestem dziewczyny.... :-(
pan Dottore nie wykonał dzisiaj USG, bo stwierdził, że chce wykonać specjalne USG Echogardiografowe czy jakoś tak... Argumentował to moim przyjęciem tabletki Ella One, którą wzięłam i teraz chce to sprawdzić...
Za tydzień kolejna wizyta i USG u Dottore(13.04), a wizyta u Pani specjalistki za dwa tygodnie(29.04)
Trochę mi przykro, bo myślałam, że już będę coś wiedzieć, ale trudno... :-( serduszko tylko słyszałam, bije 130 uderzeniami
Just szkoda, ze nic nadal nie wiesz w sprawie plci. Ależ ćwiczą ci cierpliwośc.
Moje kochane ja ide do drogerii po nowy błyszczyk))) Zanim Pol przyjedzie to się ciemno zrobi. Milego popołudnia
dziewczyny byłam na swoim profilu i -poniewaz ja ciemna masa komputerowa-to jestem zaskoczona bo..
pamietacie moją sprawe z włamaniem na konto???została usunieta moja fotka z avatara i album ze zdjeciem dzieci i suwaczki-teraz patrze-fotka dzieci jest.............
jak to możliwe jesli zostala usunieta ,ja nic nie wgrywalam i nagle sie pojawiła???????????????
mamitka - ja też mało techniczna, ale fotka faktycznie jest. Dla mnie super, bo nie widziałam Zuzki )))))) Prześliczne dzieciaczki, Zuza ma takie bystre oczy, a Dominiś takie śmiejące