reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkich serdecznie,

bardzo długi czas tutaj nie zaglądałam. Staram się o maleństwo 2,5 roku. I w sumie piszę by uspokoić swój stan ducha.
Moja historia wygląda tak: ostatnia miesiączka 15 stycznia, stwierdzone PCO i diagnoza "tylko in vitro", mnóstwo różnych badań.
Około 20 marca robiłam test (tak na wszelki wypadek bo @ już dość długo nie było) - negatywny.
30 marca trafiłam do szpitala z silnym bólem brzucha. Laparoskopia, udar jajnika, podejrzenie wczesnej ciąży. Otrzymałam informację, że ciąży pozamacicznej nie znaleziono (chyba że znajdowała się ona na końcu jajowodu). Beta hcg - 113.
Każdy lekarz mówił co innego - jeden "jest Pani w ciąży", inny "jest niewielkie prawdopodobieństwo że jest Pani w ciąży". Wszyscy podkreślali, że jeśli jestem w ciąży to wewątnątrz macicznej (prawidłowej) i napewno zabieg nie będzie miał na nią wpływu.
Jutro mam wizytę kontrolną w szpitalu. Wariuję już. Krwawienia nie mam cały czas. Piersi bolą. Nie wiem co myśleć. Boję się dosłownie o wszystko co mogę jutro usłyszeć.

wiola mi ta trzecia :-) oczywiście wyłączajać słodkie różowe sukienusie i takietam :-D moja mała (jeśli) to będzie na chłopczycę chowana :-p

Hej rurka :-) a wiesz, że znaleźli za mnie zastępstwo w pracy ???? :))))

Witaj becia trudna sprawa..... będę trzymać za pozytywne wyniki badań w szpitalu :)

Muszę obiadek zrobić, na razie papapa :)

Ostatnia edycja:
Jestem kochane :-)

Po obiadku i po krótkiej drzemce :-)

A wy co tam kochane ?? ;* ;-)

Włoski umyte wysuszone i ide na spcerek z psem i na KAUFLANDU :-D

zajrzę później pa ;*
A i dodam ze ten wózeczek jest z firmy X lander ;-)

Nie mam fotki dalej bo sis poszła na urodziny... ;-)

BAJ;*
Mamita pozdrów Sol ;-) ;*
Just
kurka siwa a to lekarz... :-(

Ostatnia edycja:
ewula , kocurek dzieki. zobaczymy jaka cene osiagna
becia84 spokojnie...to ze sie denerwujesz napewno nie pomaga, jutro sie wszystkiego dowiesz, juz jutro, jeszcze tylko kika godzin.moze jakims cudem sie udalo i wszystko bedzie dobrze. moze nie potrzebne in vitro..trzymam&&&&&&&&&&&z calych sil

Wiola mi w kolejności takiej trzecia, pierwsza a gruga najmniej bo tam duzo takich dorosłych ciuszków a ja nie jestem zwolennikiem ubierania na styl stara-maleńka
mama no mam nadzieję, ze Pol szybko dojedzie. A ja jutro spie u sister bo potem jade w piatek zaraz po szkole z Mackeim do taty, Pol ma kolokwium i zostaje. A Maciek ma bierzmowanie tam w związku, ze nasze przeprowadzki mu to uniemozliwiły we Wro. Zadzwonię do ciebie po ginie i przekazesz co trzeba:-)Oki?
becia trzymam za ciebie zacisniete
rurka witaj

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry