• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libbi kochanie jesteś bardzo dzielna dbaj o siebie i maluszka najważniejsze ze jest zdrowy.

karolina fajne te cycki;-) ale jak dla mnie za drogie;-(

just czekamy na wieści

mama wisienka made wiola gumisia paulina hej

reklama
Wiola - mnie też najbardziej cieszą takie zakupy za "psi grosz" :)))

Kocurek - a mi się marzą takie czerwone buty na słupku...ech, miałam takie kiedyś tam, cudne były i jakie wygodne...z czerwonej, lakierowanej skórki z wyciętymi paluchami, a słupki były drewniane. No jak mi ich brakuje :)))))

ewula witaj,no i w ciąży ci same urosną:-)
Wiolka to zapraszam
Ja czekam na mojego Pawełka i tez pójdziemy się podotleniać.
Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że Emisi nic nie urosło i wszystko jest doskonale.

Witaj ewula :-) a dziękuję ... powolutku... lepiej pisz co u Ciebie??

made mi się masywniejszy obcas tez podoba - ale to dlatego, że moje nóżki nie należą do najszczuplejszych :-D a najwygodniej mi latem na niezawysokim koturnie - mam jedne ulubione i chyba czwarty rok oblecę :-)

Ostatnia edycja:
Wpadłam w wir roboty także zaraz mykam.
witam niewitane :-)
A ja myślę, że to ściema z tym USG Just, chce nas przetrzymać i tyle :-p ja stawiam na chłopaka ;-)
Oliwka, ja się chyba skuszę na ubranko dla moich XXS (.)(.) :tak: ale poluje na taki, żeby mi pasował do jednej letniej sukienki. Ona jest na ramiączkach, ale ma prawie cale plecy odkryte i kurcze poszukuję takiego co by mi z zapięciem i ramiączkami pasował :tak: w kolorze bieli ;-) jak coś możesz doradzić to napisz na PW, bo obawiam się, że w tych wszystkich postach mogę nie doczytać odp. :nerd:

Lecę dalej szuru buru, póki mam wenę ;-)

wisienka hahhha no fakt;-)

made kocurek u mnie wsio dobrze starania w dalszym ciągu ale wiem ze czeka mnie wspomagacz (clo) gin powiedział ze mam małe szanse na naturalne poczęcie;-(. Chcę teraz troche odpocząć i będę namawiać S. żebyśmy wrócili do starań w wakacje;-) już z CLO.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry