reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka ALE te panie na fotach też mają duże (.)(.)...ja mam klasyke-75b...a jakie masz ceny tych staniczków??

Made-OKI:)) Kocurku nasza Made jest super sexi,pociagająca i powalająca:))

ale,ale

Kocurkowi też niczego nie brakuje:)))piękna i powabna:))))

no to Wam posłodziłam:):):)) żelków nie trzeba:):):):))
To są hiszpańskie modelki z małymi biustami!Poważnie!!!Ten stanik powiększa biust o 2 rozmiary!!! Sama go noszę,zobacz na zdjęciu ze ślubu (takie jak na avatarze),mam na nim biust a normalnie nie posiadam:))) haha
Ceny jak na sklepie,dla Was - 50%
Można oddać w ciągu 10dni,przesyłka gratis:)

reklama
Tak to najwazniejsze. Chociaz po uslyszeniu, ze maly moze miec wade serca, potem ze ta wada jest bardzo ciezka ciezka i skomplikowana, a potem ze jednak zdrowy mam krecka. fortune wydalismy na echo, ktore mialo rozstrzygnac czy jest zdrowy czy nie u lekarki, ktora jest guru w tej dziedzinie i wg. niej jest wspanialym malym brzdacem, ktory nie ma zadnej wady :-)
..... edit................ gdzies mi mignelo, ze ktoras w playboyu bedzie... prawda czy jakas samochwala ;-) heh POK witaj. Ja nie uwazam Cie za nierozdziewiczona nauczycielke z kijkem w doopce czy jakos tak. Racjonalny, jasny umysl ot co :-)

Ostatnia edycja:
mamitka - :-D no i pięknie

Wisienka - najbardziej to mi na spodniach zależało, bo te pozostałe, to umówmy się - średnio w moim typie, ale jak brzuszek urośnie, to wszystko się przyda ;-)

Libby - nie mogłaś trafić lepiej ;)) to ekspert jeśli chodzi o USG serduszka, i jak Ci powiedziała, że jest OK, to na pewno tak jest. Ja też do Niej idę na połówkowe.

Ostatnia edycja:
oki ja zmykam-syn powstał-jak na razie ma tylko 37,5 temp., nie jest źle-może skusi się na obiadek nawet;)
pozdrawiam i do usłyszenia

aha Just-ja bym chyba gadów ubiła że usg nie ma!;)

Oliwka- no pomyśle skoro one (.)(.) nie maja a wygladają ,ze mają :))))))))

Made- no...to sie cieszę :)))

jade po Zuzę..bede za 15 min

made spodnie swietne :tak: a i jeden jedwab się też znalazł :-p

libby bądź tu z nami... zawsze łatwiej a i weselej będzie :-)

mama a dziękuję dziękuję... już mi lepiej :-)

oliwka wszystko ładnie pięknie aaale toż to falsyfikat !!! I czar pryska wraz z odpięciem :-D

paulina zdrówka dla syneczka!!

Ostatnia edycja:
Kurde, ale jestem głodna. Jeszcze tu Olivka z sernikiem wyjeżdża :(((

Kocurek - same spodnie ciążowe ok 150,00 zł więc myślę, ze za dwie pary plus te JEDWABIE, to niezła cena ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry