reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Imienia jeszcze nie wybralismy. Motamy sie miedzy Maciej, Bartlomiej, Jan. Sama nie wiem. A maly ladnie kopie i co najwazniejsze jest zdrowy. PAULINKO ja nie chce sie smutac, ale czasem nawet reklama potrafi wyprowadzic mnie z rownowagi. Zdaje sobie sprawe z tego, ze ma to wplyw na mojego synka. ZIZI ja nigdzie sie nie wybieram. Po prostu zadko tu zagladam... jakos tak. KOCURKU dziekuje, ale postaramy sie w miare mozliwosci sami wszystko pozalatwiac. Najbardziej brakuje nam mieszkania, bo to ktoreteraz wynajmujemy ma 21mkw a czynsz skoczyl na 1300+ media......... ja nie pracuje, nie zdazylam po stracie pracy w sierpniu znalezc nowej. Jakos do przodu poecim. Bardzo dopinguje JUST- DZIELNA BABKA! Jakbym mogla, oddalabym jej pare mebli albo cos innego co potrzebuje.

reklama
Która to narzekała na mały biust???No która??? (oprócz mnie) heheh.Macie tu mnie i narzekacie,nie wierzę.... Zapraszam do mnie na zakupy ale najpierw przeczytajcie co sprzedaję.
Dla Was zrobię specjalne kupony z 50% rabatem:)))
Nie żebym na chama reklamę robiła ale sama wiem co znaczy mieć mały biust a odkąd nosze ''swoje'' rzeczy nie mam juz takich kompleksów:)))
www.aumentax.pl

www.sklep.aumentax.pl

made no fajne te ciuchaszki. I żelki to dla mnie też jak narkotyk. Wczoraj zakupiłam sobie takie glizdy, mniam
just co za oszukaństwo
libby bardzo fajnie, ze dostałas jakies rzeczy. Wazne, ze są sprawne. Ja tez od kuzynki dostanę sporo bo i łózeczko i wanienkę na stojaku i pościel. Zawsze lżej w tym natłoku wydatków. Faktycznie mase płacicie za takie malenkie mieszkanko. Warto chyba poszukac innego.Nawet na Wrocław to wysoka cena. My płacilismy za 3pokoje 76 metrów 2500tyś. A moja kumpela za 2 pokoje 41metrów teraz płaci 1400.A imię, to Maciek najfajniejsze. Maćki to fajne chłopaki i fajnie się zdrabnia i zgrubia
Kocurku jutro jestem na Kuźnikach to po pestki wpadnę na Nowy

reklama
Oliwka ALE te panie na fotach też mają duże (.)(.)...ja mam klasyke-75b...a jakie masz ceny tych staniczków??

Made-OKI:)) Kocurku nasza Made jest super sexi,pociagająca i powalająca:))

ale,ale

Kocurkowi też niczego nie brakuje:)))piękna i powabna:))))

no to Wam posłodziłam:):):)) żelków nie trzeba:):):):))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry