reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made super cena :tak: ja mam podobne spodnie ale juz wszystko pochowane bo się nie wciskam - zostało mi chodzic w spódniczkach póki co :-D G.. się złości bo to same mini są... ale coo tam - tłumaczę mu, że za brzuszkiem żaden samiec sie nie obejrzy .... chyba .... :-p

a ja wrocilam poczytalam i wszystkie uciekaja.
libby nie martw sie , wszystko jakos sie ulozy...wiem jak to jest. super ze dostaliscie i lozeczko i wozek bo sporo to kosztuje
made fajne ubrania
a reszczie nie pamietam co mialam napisac...
just moze juz nie pytaj co bedzie...

KOCURKU i tak i nie, ale to nie temat na to forum. :-) Nie chce tak marudzic. To nie tak wszystko mialo byc, ale jest jak jest i trzeba przez to przebrnac. Mam wsparcie w moim, a i ja go podnosze na duchu. Nie po to leczylam sie prawie 6 lat, zeby marudzic jak w koncu jestem w ciazy! Hustawka emocjonalna spowodowana hormonami i PRZEJSCIOWYMI klopotami oraz niepewnoscia co z malym. A odchodzic nie bede. zagladam tu prawie codziennie, tylko nie wiem co pisac, a z komorki to tylko sie wkurzam. Kompa sprzedalam.

Kocurek - oj zdziwiłabyś się Kochana, jakie niektóre chłopy mają dewiacje i wcale się nie dziwię Twojemu narzeczonemu. Ja raz miałam taką "przygodę".

wiolu hej :)) pora taka przedobiadowa się powoli robi....

made no niby wiem jak to z chopami jest... ale niech no który spróbuje!! ja mam takie diable spojrzenie gniewne i ono skuteczne dość jest :))))))) A poza tym na płasko biegam żeby nie przeginać ;)))))

libby rozumiem.... trzymaj się dzielnie i bądź z nami choćby czytając :)....

Ostatnia edycja:
Wiola - dzięki :))))))

U mnie obiad za kwadrans :-p zapiekanka ziemniaczana z mięskiem mielonym, boczusiem, ziółkami, i ogromną porcją miłości :)))))) mmmmmmmm
Kocham tego swojego Kucharza :zawstydzona/y:

reklama
wisienko daj troche... ja frytki to zawsze i wszedzie
kocuku mnie tez podrywali w ciazy...a w mini nie chodzilam , wiec jestes jeszcze bardziej narazona
a ja siedze na allegro i szukam ubran dla Iwy i 3 fajne paki mi wpadly w oko , moze cos wybore.
wczoraj zaszalalam i kupilam sobie torebke kopertowke za cale 12zl:-)a sie ciesze jakbym niewiadomo jaki drogi prezent sobie zrobila
libby przyjemnego spacerku... malemu napewno na zdrowko wyjdzie
made ale masz fajnie z tym kucharzem...ja mialam tak fajnie tylko w niedziele i to jak jeszcze w Irlandii mieszkalismy a teraz jak M pracuje po 12 h to nim mu sie niechce... poza kluceniem sie ze mna

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry