• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny,witam sie zmęczona mimo ,ze przepałam noc...u nas wisi w powietrzu deszcz i to pewnie przez to..

moja tempka z dzis to 37,2 po 4 dniach 37 skoczyła wyżej-dzis mój 9 dzień po owulacji...zaczynam sie nakręcać....

MARY-BETH- Ty dziś latka kończysz tak???

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Oliwka- dzieki,mam nadzieje,ze ta tempka cos znaczy....i że bociany zrobią swoje:)))))))
Ewula ,Wiola- dzieki :)) mnie juz nakręcac nie trzeba-jak zobaczyłam dzisiejszą tempkę to nakręcona jak budzik jestem:))

ale zastanwai mnie czy owu sie nie przesuneło bo po odstawieniu tabletek i gdy skoncyz.ł się okres za 5 dni miałam krwawienie przez 6dni i nie wiem co to miało być za krwawienie .

teraz tak mysle że jak jutro nie dostane pójde do gin ale jak mu powiedzieć że w wieku 18 lat chce dziecka w sumie głupia jestem że się tym przejmuje

Witam sie z rana :-D z pączusiem w ręce :-)

Musze się ogarnąc i bede robic foto aby pokazać sie wam co ja to wczoraj porobiłam na głowie :-D

;-)

Coś mi migneło jestem komuś potrzebna ktoś mnie szukał ?;-)

reklama
Mary Sto lat sto lat sto lat wszystkiego najlepszego ! ;**
Duzo zdrówka i miłości ;* I aby fasolka rosła na zdrową dzidzie ;**

mineralna ja starałam sie o dzidzie majac 17lat no ale przez siedem miesięcy nic sie nie działo... Juz traciłam jaką kolwiek nadzieje moj K... chciała mi nawet pozwolić abym od niego odeszła bo byślał ze z nim coś jest nie tak ... I po siedmiu miesiącach przyszła moja 18stka ;-) a okresu brak :-) ... Ale nie nakręcałam sie za bardzo bo cześto mi się spóźniał nawet o 3 tygodnie a test negatywny...
No ale tydzien po mojej 18stce postanowiłam isc do apteki i kupić test... Kupiłam i na drugi dzien go robiłam a tak mi się ręce trzęsły jak bym dośc popiła :-) ni i patrze a ty łup i dwie kreski ... No i oczywiście ryk i byłam najszczęśliwsza osoba ;-) mOj K... tez ;-) i zaraz umówiłam sie na wizyte i zobaczyłam moją małą fasolke ;-)... A teraz to juz jest potężny Rafałek ważący 1800 :-D :-D ...
Nie przejmuj się ginekologiem powiedz mu wprost ze starasz sie o dziecko ;-) jego to nie powinno interesować ze masz 18 lat czy 30 :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry