• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamita ani nie gadaj :-( . K... powiedział ze wyglądam lepiej :-) to jego pomysł bo blond mu sie juz znudził...
A kiedyś jak proponowałam ze zmienie kolor to Nie nie nie ja che blondi :-D

Hej hej :))))

mineralna ja osiemnastką bedąc zaszłam i urodziłam :-) Żaden gin się nie dziwował :-D Tylko, że ja starań raczej nie czyniłam :-p ale liczyłam się z ewentualnością ciąży, no i mój partner był 6 lat starszy... pewnie z miłości trochę w duchu chciałam... :) albo po prostu poniosły mnie instynkty :-)

mama Cóż za tempka!!!! Oby tak dalej :-):-):-)

mary CUDNEGO ZDROWEGO DZIDZIUSIA I MARZEŃ SPEŁNIENIA !!!!

Ostatnia edycja:
hej wszystkim, jestem :)

mama : kurka mialam problemy z netem, dopiero z 10min temu sie podlaczylam po wieeeeeelu probach :)
zawsze tak jest, ze jak akurat jak cos waznego , to cos nie tak jest i sie nie udaje :)
ale juz jeysem, tylko ze na nieldugo, bo znikamy na dwor, u nas jak u asionka lato :)
wczoraj 25 stoipni jeszcze o 17-18 i krtoki rekawek :)

MARY : 100 lat :) Spelnienia marzen !!!!!!!!!!!!!!

gumisia : &&&&&& za nowy cykl :)

Witam, witam i o objawy pytam :-D;-)

Nie nadrobię Was dziewuszki, prawie 30 stron, jakie tempo :szok:
Coś mi tu przemknęło, że kolejna z nas dzisiaj ma 18-tkę, także sto lat i duuuuuuuużo zdrówka :-)
Ja dzisiaj lekko nieprzytomna. Najpierw Grosz o 2:30 wołał na spacer, potem małż o 5:30 wstawał do pracy, bo znowu gdzieś na południu Polski ma spotkania... A ja zawsze rano wstaję z nim, żeby chociaż kawki się razem napić i spędzić ze sobą odrobinkę czasu :tak:

Coś mnie ominęło? Mama jak tam tempka? zdawać mi tu relacje ;-) Zatrzymałam się na tym, że JUST nie miała USG :wściekła/y:

Kocurek- PIĘKNA TEMPKA CO ??????:))))))))))) witaj kochana :)

Balbinka- cześć -moja piękna tempka to 37,2 :)) po 4 dniach 37 skoczyła sobie ładnie wyżej:))bociany robią swoje:))

Jos-kurka z tymi kompami...ja też zaraz wychodzę ,bede po 12 jak odbiorę Domisia:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry