• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
X-lander???? Hahahaha,sorry ale rozmawiasz ze specjalistką od wózków...
Tu masz cały zestaw,nowy z fotelikiem,gondolą i spacerówką...zobacz cenę:

XT X-LANDER 15 ELEMENTÓW MEGAZESTAW MEGAOKAZJA !! (1526755219) - Aukcje internetowe Allegro

I większość z nich jest w takiej cenie i 3 i 4 kołowce,a starsze modele takie jak Ty masz są jeszcze tańsze.
Dodatkowo używany to już -50% wartości

Tu jest na 4 kołach:

http://allegro.pl/x-lander-xa-gondola-folia-moskitiera-4kolory-i1534262545.html

Mary
Gratki:)))) Daj foteczkę:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama, piękna tempka :-) jeszcze mocniej zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Młoda, laseczka z Ciebie taka i ani się waż pisać o sobie takie słówka, no! A wózeczek superancki :-)

Mary, rewelacyjne wieści :-) Uchhhhhhhh ciekawa jestem jakie to uczucie widzieć, słyszeć maleńkie serduszko
:sorry2:

Dzień dobry :-)

MARY wszystkiego najlepszego, cudnego bobaska :tak:

Balbinko usg nie było, bo pan Dottore chce zrobić specjalne usg, echokardiografem, żeby sprawdzić serduszko, w przyszłym tygodniu zrobi zwykłe usg on, a za dwa tygodnie, specjalistka zrobi te usg serduszka... Byłam wczoraj zła, bo chciałam zobaczyć Malucha, ale skoro tak wyszło, to w końcu Dottore jest lekarzem i chyba on wie co robi...

Oliwka no spoko pisze tylko to co widziałam w sklepie... Nowy nie uzywany....

Nie,no spoko,ja też tylko piszę co wiem a znam się na tym.W sklepie naciągają ludzi i to o ponad 1000zł:)
Ja tego nie lubię tak samo jak wciskania mi kitu na tematy na których się znam:)))
Nie miałam nic złego na myśli.
No i tak jak wczoraj pisałam,X-lander świetnie się prowadzi i mówię to mimo,że nie jestem jego fanką:)

Kochane moje babeczki!!! Doczytałam teraz co nieco i dziękuję Wam ślicznie za piękne życzenia!!!!

images

A oto mój 6-milimetrowy Groszek:

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry