• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary:zawstydzona/y: ale to ciemne to fasolka? bo ja nie widzę nie znam sie;-) ale na bank sliczny:-D

Ewa - masz takie dwa małe krzyżyki, które pokazują pomiar - to dzidziuś. :-) A ten bąbelek to wody płodowe. :-):-) A zdjęcie tak po prostu wyszło, bo normalnie bąbelek był bardziej okrągły. :-D Dziękuję za smska!!! :*:*

młodamamusia - wiesz, że będziesz musiała zaopatrzyć się w kilka pudełek farby ? Blond ma to do siebie, że wychodzi po jakimś czasie, trochę potrwa zanim Twoje włoski w pełni osiągną wymarzony kolorek ;-))))

Made wiem wiem :-D no bede musiała sie troszke podlizac do K... ;-) a 10ty się zbliża :-D ;-)
On wczoraj o 22 chciał po farbe lecieć :-D :-) a panikował ze ruda wyjde ;-) hehe
Kopniaki juz czujesz? ;-)
Pokaż swoje pociechy no ;-)

Kocurku
to zapraszam na kawke i babke cytrynową ;-)

No dzisiaj musze iść do babci zafarbować jej włoski :-D

Zizi - dziękuję ślicznie! A co u Ciebie? :-)

Oliwka - jak tam Twoje dziewczyny? :-) Z siostrą lepiej? Mam nadzieję, ze wszystko odbyło się po Twojej myśli w tej sprawie. Troszkę mnie nie było i ominęło mnie to... :sorry:

Mama - doczytałam o tempce!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-)

Ewuś - bo w sumie to zdjęcie mogło być lepiej zrobione! :tak: Pod innym kątem było pięknie widać serduszko i małego człowieczka! :-)

Dla staraczek fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Tegoroczne u nas :-D

89b8f0b8bb8f1d81.jpg

8a3c70c7c62aee48.jpg

4e7d289549e6a62d.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry