• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młoda jakaś jasna ta czekolada może to mleczna;-)

mary:zawstydzona/y: ale to ciemne to fasolka? bo ja nie widzę nie znam sie;-) ale na bank sliczny:-D

:szok::szok::szok::szok:

To jakieś żarty? Czy cały kwiecień to prima aprilis??? :szok: Wiola, no nie wygłupiaj się! Tu chodziło o to, że po prostu sklepy żerują na nieświadomych klientach! Że ten sam wózek jak kupisz przez internet, zapłacisz połowę mniej!
Ja myślę, że nie ma różnicy kto z jakiego domu jest, jak dużo zarabia itp. Ja ostatnio np. zaoszczędziłam przynajmniej tysiaka na badaniach przed IVF i jestem z tego baaaardzo zadowolona. Pewnie, gdybym nie dostała skierowań, zapłaciłabym. Chodzi po prostu o to, żeby orientować się gdzie chcą nas oszukać na PLN'ach i tyle! Nie foszkuj się i nigdzie nie odchodź :-(

Jestem :))))

mary - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN !!!!!!! :-D

Wspaniały prezent urodzinowy ;-)))) cudowny Groszek

Olivka -
dostałaś wczoraj po dupie od męża ??? :-D)))

Odpowiadając na Twoje pytanie: mam córkę i synka i niespodziankę pod sercem ;)))))

A teraz ja Ci zadam pytanie :-p jakie wózki preferujesz ?

mamitka - tempka wzorowa, byle tak dalej Kochana :)))))))))

wiola ....... ? :( nie bardzo rozumiem .... wiem tylko, że nie jest Ci lekko ostatnio :*

made cześć żabko :)

mary kropeczek urokliwy :)))))))) a jaki ma podłużny fajny bąbelek ;)))))))))

Hmm...to ja się może napiję kawy. Taka atmosfera wybitnie mi nie służy.

młodamamusia - a dziękuję słoneczko, nawet nawet ;))))) Wózeczek piękny, kolorek będzie pasował do Rafałka, a włoski to farbowałaś sama czy byłaś u fryzjera ?

Kocurek - duszyczko ma ;-) kawa pita czy czekałaś na koleżankę ?

reklama
może, to z tamtego roku, ale u nas sprawiły cud
wink2.gif

więc życzę, aby i Wam się udało
yes2.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry