• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Balbinka no no co za okaz :-)

images

tegoroczny ode mnie dla wszystkich staraczek ! ;**

młodamamusia - Ty zrób tak żeby to K...się Tobie podlizywał, a nie na odwrót :-D
Dzieciaczki chętnie bym pokazała, ale po dziś dzień usilnie próbuję zakupić kabel, by móc przegrać zdjęcia i dupa, chyba wcześniej zakupimy nowy aparat niż ten nieszczęsny kabelek :(((
Spróbuję pogadać z siostrą i w któryś weekend od niej pożyczyć aparat z kabelkiem ;))))
A kopniaczków jeszcze nie czuję...właśnie, kiedy to powinno nastąpić ? Jak to było u Ciebie ?

Made ja kopniaczki poczułam bedąc w 3 mc to było w grudniu a dokładnie 18 grudnia ;-)...
To zależy niektore szybko czują kopniaczki ;-)
Starczy ze ja powiem do K..
" Kochanie wiesz ze Cie uwielbiam ? "
to on sie zaraz pyta ile ?;-)

to czekam na foto ;-) bede tak czekac az sie doczekam :-)

Made heh noo :-)

JEszcze 50 dni... A ja bym chciała zeby Rafałek juz z nami był ;-)

Moja siostra to w wózku wozi lalke mowi ze musi sie przyzwyczajać :-)

młodamamusia - ja tak samo się doczekać nie mogłam, a po porodzie smarkałam, ze już brzuszka nie mam, że już nikt mi nie odpuka :))))
A siostra w jakim jest wieku ?

Zizi - dziękuję ślicznie! A co u Ciebie? :-)

Oliwka - jak tam Twoje dziewczyny? :-) Z siostrą lepiej? Mam nadzieję, ze wszystko odbyło się po Twojej myśli w tej sprawie. Troszkę mnie nie było i ominęło mnie to... :sorry:

Mama - doczytałam o tempce!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-)

Ewuś - bo w sumie to zdjęcie mogło być lepiej zrobione! :tak: Pod innym kątem było pięknie widać serduszko i małego człowieczka! :-)

Dla staraczek fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U mnie pomalutku, teraz czekam na pozytywny test:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry