• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zizi - w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test!!! :-)

Kochane, ja zmykam do lekarza, ale potem wlecę.

Aha, nie pochwaliłam się, ze dostałam od M. na urodzinki przepiękny naszyjnik z białego złota z diamencikami, który pasuje do pierścionka, który dostałam od niego na Święta! :-D:-D

reklama
Witam się ponownie :tak:

Może komuś ciasta z brzoskwiniami z wczorajszych urodzin??? Albo ciasta marchewkowego??? Pyszności :tak::tak::tak:

koleżanka zrobiła tego wszystkiego wczoraj tyle, że będziemy to jeść jeszcze dzisiaj na obiad ;D szalona, były nawet szaszłyki z domowego grilla :D karkóweczka, sałatka, no i lało się mnóstwo wina, a dla mnie był porzeczkowy sok, też w kieliszkach :-)

MADE proszę bardzo, sama je przygotowywałam, z papryczką, cukinią, pieczareczką, cebulką i kurakiem :tak:

KOCURRku dla Pani dwa razy marchewkowe, podgrzać i polać ciepłą czekoladą? ;-) czy coś jeszcze Pani sobie życzy?? Może mogę zaproponować dobrą herbatkę do tego??? :-D

te lata przepracowane z w gastronomii robią swoje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Koniec świata, teraz to muszę zjeść szaszłyka bo pypcia dostanę :-p a mam dwie zupy do wyboru: pieczarkową i pomidorową, ale te szaszłyki mnie opętały :)))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry