• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Uuuuuu bogie trochu jest :))) a nie możesz teleportowac??? ;))))))))

made a bo mi tak jakoś się zrobiło dziś takoś..... ja jestem bezkonfliktowa osoba i nie odnajduję się w takich sytuacjach :sorry2:

Kocurrek to ja muszę w jakiego Świetlistoklika się zaopatrzyć rodem z Harrego Pottera :-D
ta co do humoru, to został mi już zepsuty dzisiaj... rozmawiałam z ojcem Kosmonauty i szczerze?? 30 lat, to jeszcze wiek jak na faceta gówniarski... wybaczcie za takie określenia, ale tak to czuję, więc po wczorajszym Doktorku i dzisiejszej rozmowie mam humor lekko pod kreską :dry:

Kocurku - no sytuacja umówmy się niewesoła, ale przecież....nie będziemy z tego powodu rezygnować z własnego, niekonfliktowego towarzystwa :-p:-D))))))))

No i z licytacji nic nie wyszło, bo nie zwróciłam uwagi, że kobieta wprowadziła ograniczenia dla tych bez pełnej aktywacji konta :((( Muszę coś zjeść słodkiego tak mi źle...... :-D))))))))))))))))

boogie to jak gada nie ma na razie dla Ciebie wymiernego znaczenia.... (a propos - że też musiał tego lafirynda akurat w moim Wrocku kochanym grrrrrr...) Poczuwa sie do zabezpieczenia Was w jakimkolwiek stopniu???

made racja.... :) ale źle to nie od mdłości??? :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry