• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czy ktos wytlumaczy o co chodzi z Wiolą? :(

smiesznie mi sie teraz skojarzylo jak tak sobie mowimy o pw, to tak jakby przy swiadkach na ucho mowic :) i jak tu twierdzic, ze zycie wirtualne jest zupelnie inne od realnego :D

hejka

Asionek, Młodamamusia dzięki ;-) też jestem szczęśliwa, że wszystko z niunią dobrze. Jakoś tak chyba będę póki co tak właśnie mówić, (niunia dzidzia a nie ona ;-) bo to jeszcze wiecie różnie ;-))

byłam dziś z mamą i siostrą w Zielonej na zakupach. Kupiyśmy sobie wszystkie buciorki :-) hura, ale wiecie jaki pech, mierzyłam dwa rozmiary, bo ja to z lewą nogą zawsze mam problem, iiiiiiii w domu oglądam, a tu jeden but rozmiar inny niż drugi :wściekła/y: i cholipa znów jutro muszę jechać wrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Mery super cieszę się że z groszkiem wszystko dobrze i że serduszko pika :-):-D No i kochana wszsytkiego naj naj w dniu urodzin, 100 lat i spełnienia najskrytszych marzeń. Buźka

Ostatnia edycja:
pok : tytulem wyjasnienia : w niektorych krajach np. we francji mowienie na ucho nie ma nic zlego/zakazanego/ czy zle widzianego...
nikt nie mysli ze jets obgadywany, to taka poslka paranoja chyba...
wrecz przeciwnie - jest to dobry znak
jak jedna osoba mowi a druga przy stole chce cos powiedziec tylko 1 osobie a nie calemu gronu to mowi to dyskretnie nie przerywajac mowiacej osobie, nie drac sie na pol
stolu "podaj ketchup"
tez mi z tym bylo dziwnie na poczatku :)

a informacja na forum ogolnym : mama pasz pw to dla jasnosci: nie dlatego ze sa jakies obgadywanki czy poufne infomacje poza ogolnym i chamsko w trakcie jak z wami "rozmawiamy" tylko zeby sobioe kobieta najzwczajniej w swiece stronke odwiezyla bo widze ze pisze na forum a od 30min 2 pw czekaja
i tyle :)

pok : tytulem wyjasnienia : w niektorych krajach np. we francji mowienie na ucho nie ma nic zlego/zakazanego/ czy zle widzianego...
nikt nie mysli ze jets obgadywany, to taka poslka paranoja chyba...
wrecz przeciwnie - jest to dobry znak
jak jedna osoba mowi a druga przy stole chce cos powiedziec tylko 1 osobie a nie calemu gronu to mowi to dyskretnie nie przerywajac mowiacej osobie, nie drac sie na pol
stolu "podaj ketchup"
tez mi z tym bylo dziwnie na poczatku :)

a informacja na forum ogolnym : mama pasz pw to dla jasnosci: nie dlatego ze sa jakies obgadywanki czy poufne infomacje poza ogolnym i chamsko w trakcie jak z wami "rozmawiamy" tylko zeby sobioe kobieta najzwczajniej w swiece stronke odwiezyla bo widze ze pisze na forum a od 30min 2 pw czekaja
i tyle :)

jos!! jejku! ja zupelnie nie w tym kontekscie! po prostu mi sie skojarzylo i juz, bez zadnego wartosciowania.

JOS- no właśnie też chcialam to napisać ,ale mi komp wolno działa i zanim zdążyłam wrocić z pw to Ty juz napisałas:))
Młodam-fajnie,ze zakupy udane..

komu naleśnika???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry