• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek- :*:*

jade po Zuze bo troche niej leje a lepiej juz chyba nie bedzie;/;/
zaraz mi tuje na ogrodzie połamie-szlag!!

reklama
No, jestem od lekarza. Dostałam kartę ciąży, lekarz wysłał też informację do szpitala, by zarezerwować mi miejsce w terminie. :-) Następna wizyta 5 maja. :-) Poza tym miałam zrobione badanie krwi, zmierzone ciśnienie, waga itd. :-) Za 1,5 h jedziemy do rodziców M. zakomunikować im nowinkę! :-):-):happy:

Dziękuję raz jeszcze wszystkim Wam, kochane, za piękne życzenia!!! :*:*:*

images

A ja musze na wizyte dotrzec. Nie moge prowadzic, mojego nie ma, kolezanka nie moze jednak... pozostaja mi moje znienawidzone kule. Mam jakies 3 km do przejscia. Tylko tyle, ale AZ tyle.

Witam kochane posprzątane juz ;-) :-D

Mamitaa chciałaś foto to jest kilka stron wstecz :-) a dokładnie na stronie 7030 :-D ;-)

Ide zaraz babci włoski zafarbować :-) bede niedługo ;-)
Nie naprodukujcie za duzo :-D ;-)

BAJ słoneczka;***

Libby to moze teksówke weź ;-)

Kocurek - przyszłam na ciasto :))))

mary - cudnie, że już masz kartę ciąży, ja musiałam czekać do 14 tc ;-)))) Powodzenia u teściów :))))

Libby - hej :))

I jeszcze taka luźna refleksja... dajmy spokój Wioli i temu co zostało napisane. Dziewczyny jak będą chciały to znajdą do siebie drogę i sprawę sobie wyjaśnią.
Mary ma urodziny, Kocurek upiekła ciacho, ja mam zupę pomidorową dla just i gra gitara.
D

hej kobietki-ja na chwilkę póki książe śpi;)-bozie-dzisiaj w końcu przespaliśmy całą nockę i nie ma gorączki!!
u mnie tak wieje że nie próbuje nawet wychylić się z domku-ale chociaż ciepło jest;)

Mama trzymam kciuki za twoją tempkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mlodamamusia-ja mam sama wózek x-landera-ale typ x1-cztery proste kółka ale na dobrych amortyzatorach-jedyny minus tych wózków to taki że dzieci szybko wyrastają z gondoli;)(albo to wina dzieci;)), a ja mieszkam na terenie wiejsko-miejsko-leśno-łąkowym i wózek świetnie się sprawdził na każdym terenie-teraz nie mogę się doczekać kiedy ściągnę go ze strychu i odświeże dla małej;)

pozdrawiam i fluidkuje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~

aha Mary-sto lat!!!!

Made-smarka mi chłopak jeszcze ale powoli wraca do normy-znów mi cały dzień trajkocze koło ucha i ciągle woła "mama oć tu" i mam się z nim bawić i czytać;)

reklama
Made no ja myśle :-) :-) jeszcze nie ide do babci musze czekac na siostre bo klucza nie wzieła... A to gapa :-D

Dziewczyny moje pytanie brzmi tak: Jak myślicie mozna w ciązy używać balsamu do ciała brązującego ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry