• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama coś czuję, że ta ulewa od CIebie do mnie przywędruje wrrrrr :-(
Libyy współczuję tych 3 km, w innych okolicznościach były by miłym spacerkiem. a tak ehh. Powodzonka na wizycie.

reklama
paulina - wiem jak to jest z chorym dzieckiem, jak moja córka miała ospę, to ledwo mówiłam, bo non stop musiałam jej śpiewać i ją bujać ;))) A co powiedziała pani doktor ?

Paulina- cześc i dzieki za &&&&&&&&&&:)
fajnie,ze Daniello wraca do zdrowia:)

Made-spójrz na moje tempki i mi tez uśmiech przeslij:))))

Mamusia-widziałam fotkę-myśle,ze jak drugi raz zafarbujesz to kolor bedzie "głębszy".powodzenia u babci:)))

Kocurek-jak tam ciacho ,bo cicho siedzisz:))) ostygło??

Mary-beth-cudne cudeńko-wyślij mi prywatną porcję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ co:))?

Jos-przyjemności na placu.ja dziś z domu nie wychodzę taka pogoda;/

Zuza odebrana-wcinają nalesniki..

Mamita :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) uśmiech dla Ciebie ;-)
no mysle ze jak zafarbuje jeszcze raz to lepiej to wyjdzie ;-)

Zadam jeszcze raz pytanko bo widze ze nikt go nie doczytał... :-(
Czy mozna w ciązy używać balsamu do ciała brązującego ?

:szok::szok::szok::szok:

To jakieś żarty? Czy cały kwiecień to prima aprilis??? :szok: Wiola, no nie wygłupiaj się! Tu chodziło o to, że po prostu sklepy żerują na nieświadomych klientach! Że ten sam wózek jak kupisz przez internet, zapłacisz połowę mniej!
Ja myślę, że nie ma różnicy kto z jakiego domu jest, jak dużo zarabia itp. Ja ostatnio np. zaoszczędziłam przynajmniej tysiaka na badaniach przed IVF i jestem z tego baaaardzo zadowolona. Pewnie, gdybym nie dostała skierowań, zapłaciłabym. Chodzi po prostu o to, żeby orientować się gdzie chcą nas oszukać na PLN'ach i tyle! Nie foszkuj się i nigdzie nie odchodź :-(

O co chodzi???Bo żadnej wypowiedzi Wioli nie widzę,czy to ja kogoś uraziłam????????????????????????Proszę o wiadomość na PW.

Jestem :))))

mary - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN !!!!!!! :-D

Wspaniały prezent urodzinowy ;-)))) cudowny Groszek

Olivka -
dostałaś wczoraj po dupie od męża ??? :-D)))

Odpowiadając na Twoje pytanie: mam córkę i synka i niespodziankę pod sercem ;)))))

A teraz ja Ci zadam pytanie :-p jakie wózki preferujesz ?

mamitka - tempka wzorowa, byle tak dalej Kochana :)))))))))

Dostałam,dostałam:)))
Wózek...na 16 przetestowanych: QUINNY BUZZ 3. Wygrywa bezapelacyjnie jak dla mnie ale jak powiedz do czego potrzeba,gdzie i jak mieszkasz to pomogę wybrać:)

Zizi - dziękuję ślicznie! A co u Ciebie? :-)

Oliwka - jak tam Twoje dziewczyny? :-) Z siostrą lepiej? Mam nadzieję, ze wszystko odbyło się po Twojej myśli w tej sprawie. Troszkę mnie nie było i ominęło mnie to... :sorry:

Mama - doczytałam o tempce!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-)

Ewuś - bo w sumie to zdjęcie mogło być lepiej zrobione! :tak: Pod innym kątem było pięknie widać serduszko i małego człowieczka! :-)

Dla staraczek fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny ok:)Oliwka (siora) ze mną mieszka.

Made siostra ma 10 latek ;-) a juz ma poł osiedla dzieci wychowanych :-D ;-)
Ile rodziłas ?
Zizi 3mam kciuki za pozytywny test ;-)
Moja sister też ma 10lat (w listopadzie) :)

Jadę z małą na pogotowie bo krew jej tryska z zęba i spuchła

reklama
Gdzie mój post?? :szok: nie piszę po raz drugi :dry:

made ... mama ciacho się studzi - zaraz przyspieszę ten proces i do lodówki ładuję :)))))) Wygląda dobrze... :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry