• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka - no właśnie tempka ! :-D)))) Cudowna Kochana, porównywałam jak to było u mnie, i nie chcę zapeszać, ale u mnie też skoczyła 9 dnia po owulacji do 37,2 (zawsze mierzona na dole i o jednej godz.) i tak już zostało. Tak więc kciukasy ogromne i czekamy z zapartym tchem :*

paulina - najważniejsze, że oskrzela czyste ;-) Trzymaj się dzielnie.

Kocurek !!!!!!!!! Dawaj po ciachu ! :-p

reklama
Oj Made-moja kochana trzymaj te &&&&&&&&&&&&&&&& bo nakręcona jestem ze hoho:)
mówisz ,ze u Ciebie też w 9d.p.owulce-ale fajnie by było jakby u mnie tak sie to skończyło...tylko ciekawe co jak jutro tempka spadnie;(
ale narzie sie nie martwię -ciesze sie dniem dzisiejszym:))a dzisiejszy dzień jest bardzoooooooo pozytywny póki co :)))))))

Mausia- tak ,możeż uzywać brązującego balsamu:))

Kocurek- czekam z talerzykiem na ciasto-uwielbiam wszystko co z makiem.............

młodamamusia - ja nie wiem czy można używać balsamu brązującego, to chyba zależy w dużej mierze od składu takiego produktu. Ja bym nie ryzykowała, bo skóra kobiety w ciąży inaczej reaguje na kosmetyki, zwłaszcza takie ;))) Może znajdź coś naturalnego, albo spróbuj tych chusteczek brązujących na przykład gdzieś na nodze albo ręce, w razie cuś :))))

Ojej bardzo mi miło :-) jeszcze trochę bo ono najlepsze jak porządnie zimne :-)

A ja używam samoopalacza raz na tydzień (przed randką :-p) bo nie mogę na siebie patrzeć - bladość mi nie pasuje coś :sorry2:

Czy ktoś mi powie o co chodzi?Bo z Waszych rozmów wynika,że z mojej winy Wiola się sfochowała a postu nie widzę....

Kocurek - daj teraz ciepłego, porównamy czy mówisz prawdę :-D))))

mamitka - wysłałam Ci coś :-p

Olivka - ja tak tylko pytałam o Twoje upodobania co do wózeczka, bo ja mam wózek i nie zamierzam kupować następnego ;)))
Odnośnie Wioli - nabrałam wody w usta. Najlepiej napisz do niej na PW.

Ostatnia edycja:
Kocurek no własnie ja tez nie moge na siebie patrzeć K.. juz mi zapowiedział ze w wakacje kupuje mi karnet i bede chodzić na solarium... :-)
No tez zaczne urzywacbalsamu raz w tygodniu :-) :-D

Oliwka
Wioli chodziło chyba o nasza rozmowe na temat wózków... Nie wiem dokładnie . Napisz do Wioli...

Dziewczyny to robimy liste z naszymi datami urodzin rocznic zebysmy nie zapominali o zyczeniach

Ostatnia edycja:
Made-zaraz lece patrzeć :))
A napisz mi kochana ile dni przed @ Ty zrobiłaś test??? 3 ??
miałaś objawy czy tempka ładna byla???

komp mi sie zawiesił-wrrrrrrrrr

reklama
Chyba nie będę pisać...skoro zachowuje się jak dzieciak to ja za nią biegać nie będę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry