• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamitka - test zrobiłam dzień przed @ i to za namową mojego Pana, bo już nie mógł tych moich ciągłych urojonych objawów znieść :-D no i wyszedł, a podkreślę, że potraktowałam go moczem popołudniowym ;-) Objawów nie miałam w ogóle, tylko ta wysoka temperatura była zastanawiająca.

Tak wnioskuję,nie było mnie cały dzień a tu fochy na mnie,ona znika a rozmowa w ogóle jej nie dotyczyła tylko była między nami....
Młodamamusia,czujesz się urażona???
I dlaczego nie ma tego postu Wiolkowego???

Made-kurka nic nie mam na poczcie:(
ale bede cierpliwie czekać..

Wiolus- wracaj kochana bo tesknię................

Palemka- wracaj siostrzyczko moja malutka bo tęsknię.............

ASIONEK- gdzie Twoja porcja >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> dla nas-ja potrzebująca jestem:))
Made- dzieki za info...ja narazie też objawów specjalnych nie mam,jedynie czasem sie jajnik odezwie,pobolewa w dole brzucha jak na @ i wydzielina wodnista...no i moja piękna tempka:)))

Oliwka nie czuje sie urażona ;-)

Uciekam farbować babci włosy
:-D
bede później !;-) ;**
Nie miałam zamiaru nikogo urazić.To była moja opinia na temat wózka,ceny wózka i sklepów które zdzierają z ludzi.Wypowiedziałam się na temat o którym mam pojęcie.
Nie wiem co Wiolka napisała bo ten post jest już (albo dla mnie) nie widoczny!
Ale dla Wiolki: naucz się czytać ze zrozumieniem,walnij meliskę albo Relanium,w zależności od potrzeb:)

Wszyscy widzieli co Wiola napisała i nikt nic nie chce powiedzieć...kurka wodna, w końcu dotyczyło to mnie....
Przykro mi.

Made-dostałam!!! oj kochana to teraz rozumiem komentarze Wioli i Jos :)))))))))))))
śliczności,ze hoho:))

proszę nie robić kwasu na watku!!!!!

Ostatnia edycja:
mamitka - no tyle temu już wysłałam :(((( może jeszcze dojdzie. A Asionek z pewnością wystawiła ciało na słońce i przyjdzie wieczorkiem ze świeżą porcją melaniny :-D)))) tudzież fluidków

Olivka - uważam, że zamknięcie tematu w tym momencie jest najodpowiedniejszym wyjściem z tej sytuacji. Nie wymagaj od nikogo komentarza bo żadna z nas nie będzie i nie chce się opowiadać za żadną ze stron. ENDE

Ostatnia edycja:
Kocurek-stukam lyżeczką w talerzyk-gdzie ciacho?????? :)))))

WYKRUSZYŁY NAM SIE KOBIETY...jak zajdę w ciążę to nie bedzie sie z kim cieszyć:(((

reklama
Witam się ponownie :-)
Wiatrzycho jak sie patrzy, ale jest ciepło. Z tym.... że mama od Ciebie nam deszcz przywiało ;-)
Ja się zaraz zabieram za prasowanie koszul mojego mężczyzny... jak jak uwielbiam prasować :baffled:

Oliwka, odnośnie tego o co pytałaś, masz pw, żeby niepotrzebnie zaśmiecać wątek i niepotrzebnie robić kwas ;-)
Ja myślę, że to wszystko wina pogody. Każda z nas ma przecież gorszy dzień i nie foszkować się tu, no! ;-)

mama, a ja... :sorry2: ja się będe cieszyć :sorry2: powolutku już się zaczynam cieszyć :sorry2: byle nie zapeszyć to ciesze się na razie po cichutku i zaciskam &&&&&&&&&&&&&& :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry