• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pooooooooszłoooooooooooo ;-)

A gdzie reszta dziewczyn? Rurka, Gumisia, Palemka, Oliwka, Just, młoda to wiem że farbuje babci wlosy, Jos z synkiem pewnie na placu zabaw. A reszta? Haaaaalllllooooooo!!!!!!!

Balbinka- wysyłaj:)) ja własnie wcinam czekolade z nadzieniem malinowym:))ale ciacho tez sie zmieści:)) a moj przepis na sernik wypróbowała Wiola i chwali i ja też chwalę wiec jak bedziesz chciała przepis to służę-jest bardzo proste a smaczneeee :)

Kocurek- jak sprawy z domkiem???pisz jaki wybraliście projekt-ile pokoi,czy kuchnia otwarta na salon,czy już masz wybrane kolory ścian....wszystko pisz:)))

BALBINKA- Palemka sie nie pojawiła mimo zawalenia Jej skrzynki PW:((
A Gumisia sie uczy i pisze pracę -musi podgonić bo ostatnio za dużo z nami siedziała i ma tyły-ale wróci:))mam nadzieje,ze Pszczółka sie pojawi a Zizi zachodzi w ciążę:))

Ostatnia edycja:
mamitka - no tyle temu już wysłałam :(((( może jeszcze dojdzie. A Asionek z pewnością wystawiła ciało na słońce i przyjdzie wieczorkiem ze świeżą porcją melaniny :-D)))) tudzież fluidków

Olivka - uważam, że zamknięcie tematu w tym momencie jest najodpowiedniejszym wyjściem z tej sytuacji. Nie wymagaj od nikogo komentarza bo żadna z nas nie będzie i nie chce się opowiadać za żadną ze stron. ENDE
Przecież ja nie prosiłam aby ktoś się za mną opowiedział tylko o powiedzenie mi o co chodzi.No ale już milczę.Przepraszam.
Witam się ponownie :-)
Wiatrzycho jak sie patrzy, ale jest ciepło. Z tym.... że mama od Ciebie nam deszcz przywiało ;-)
Ja się zaraz zabieram za prasowanie koszul mojego mężczyzny... jak jak uwielbiam prasować :baffled:

Oliwka, odnośnie tego o co pytałaś, masz pw, żeby niepotrzebnie zaśmiecać wątek i niepotrzebnie robić kwas ;-)
Ja myślę, że to wszystko wina pogody. Każda z nas ma przecież gorszy dzień i nie foszkować się tu, no! ;-)

mama, a ja... :sorry2: ja się będe cieszyć :sorry2: powolutku już się zaczynam cieszyć :sorry2: byle nie zapeszyć to ciesze się na razie po cichutku i zaciskam &&&&&&&&&&&&&& :sorry2:
Najlepsze jest to,że ja nic złego nie powiedziałam ani nikogo specjalnie nie uraziłam.Widać nie można mówić co się myśli i nie da rady być szczerym...

Byłam z sister u dentysty ale nikt nas nie przyjął,potem pojadę prywatnie.
Żegnam się z Wami,więcej nie robię kwasu i nie obrażam się.Po prostu.
Trzymam za Was &&&.
Pa

mama moooogę sie chwalić????????????????? :-):-):-) Zaraz zobaczę czy uda się jakieś fotki wstawić z placu budowy albo projektu.....

oliwka...... za bardzo analizujesz.... nie było żadnego posta imiennie skierowanego do Ciebie :)... a ponieważ wiola usunęła to co napisała to na pewno zaszło jakieś drobne nieporozumienie :)

Ostatnia edycja:
Balbinka- Masz przepis na PW :) smacznego:))

OLIWKA-Twój wybór-powodzenia ,papa....

KOCUREK- jasne,chwal sie-taka radość ,ze nie ma co milczeć:-D:-D
nie co dzień sie dom buduje:-p:-)

Nasz wymarzony domek będzie miał 146 m2, w tym 50 metrowy salon :szok:
Otwarta kuchnia, garaż, 3 całkiem spore sypialnie, 2 łazienki, taras :-D
Działka 1000m2 :-) co prawda niedalego jest droga.... ale przecież będzie LAS :-) największy na obrzeżach Wrocławia :-) Jeej... co by tu jeszcze napisać.....

JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA :-):-):-)

P.S. na projekcie nasz domek to ten po prawej - to jest bliźniak. Wchodzi się z prawej strony, pośrodku. Acha - to jest parterowy domek... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi-no i pieknie ,ze udało mi sie Cie rozbawić :))) ja też właśnie zachodzę w ciążę:))albo już zaszłam:)

Kocurek- gratki raz jeszcze:) jest czego-śliczny bedziecie mieli domek!!
na pewno bedziecie tam szczesliwi i super Ci sie bedzie spacerować z maluszkiem :))))

ide rozwiesić pranko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry