Czarny Kocur
Made by Made :*
Nie no ja się nie doczekam, aż moje się schłodzi.. to poproszę kawałeczek
))))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przecież ja nie prosiłam aby ktoś się za mną opowiedział tylko o powiedzenie mi o co chodzi.No ale już milczę.Przepraszam.mamitka - no tyle temu już wysłałam((( może jeszcze dojdzie. A Asionek z pewnością wystawiła ciało na słońce i przyjdzie wieczorkiem ze świeżą porcją melaniny
)))) tudzież fluidków
Olivka - uważam, że zamknięcie tematu w tym momencie jest najodpowiedniejszym wyjściem z tej sytuacji. Nie wymagaj od nikogo komentarza bo żadna z nas nie będzie i nie chce się opowiadać za żadną ze stron. ENDE
Najlepsze jest to,że ja nic złego nie powiedziałam ani nikogo specjalnie nie uraziłam.Widać nie można mówić co się myśli i nie da rady być szczerym...Witam się ponownie :-)
Wiatrzycho jak sie patrzy, ale jest ciepło. Z tym.... że mama od Ciebie nam deszcz przywiało ;-)
Ja się zaraz zabieram za prasowanie koszul mojego mężczyzny... jak jak uwielbiam prasować
Oliwka, odnośnie tego o co pytałaś, masz pw, żeby niepotrzebnie zaśmiecać wątek i niepotrzebnie robić kwas ;-)
Ja myślę, że to wszystko wina pogody. Każda z nas ma przecież gorszy dzień i nie foszkować się tu, no! ;-)
mama, a ja...ja się będe cieszyć
powolutku już się zaczynam cieszyć
byle nie zapeszyć to ciesze się na razie po cichutku i zaciskam &&&&&&&&&&&&&&
a Zizi zachodzi w ciążę)