Kocurek a Ty na dole mierzyłaś???

u mnie wygląda to tak
36,7-skok
36,9
36,8
36,8
37
37
37
37
37,2-dziś
no powiedz ,ze ładnie

ja mierzę na dole
PIĘKNA!!! umieram z zazdrosci!

:-):-)
u mnie za to tempka dziwnie wysoka jak na I faze cyklu. ciut wyzsza niz zawsze, kij wie co sie dzieje

nie zamierzam wnikać
Oj Made-moja kochana trzymaj te &&&&&&&&&&&&&&&& bo nakręcona jestem ze hoho

mówisz ,ze u Ciebie też w 9d.p.owulce-ale fajnie by było jakby u mnie tak sie to skończyło...tylko ciekawe co jak jutro tempka spadnie;(
nie spadnie

przeciez w ciazy jestes to dlaczego mialaby spadac?

dla mnie to jestes pewniak i promyk slonca!
Ale dla Wiolki: naucz się czytać ze zrozumieniem,walnij meliskę albo Relanium,w zależności od potrzeb
niezla proba zalagodzenia sytuacji...
tez nie wiem co Wiola napisala ale skoro skasowała posta tzn, ze sie wycofala z tego, co napisala, wiec sprawy nie ma.
WYKRUSZYŁY NAM SIE KOBIETY...jak zajdę w ciążę to nie bedzie sie z kim cieszyć

((
ze mna! ze mna!

ja sie bede cieszyc jakby to moja ciaza byla! juz mam usmiech od ucha do ucha!
Pooooooooszłoooooooooooo ;-)
A gdzie reszta dziewczyn? Rurka, Gumisia, Palemka, Oliwka, Just, młoda to wiem że farbuje babci wlosy, Jos z synkiem pewnie na placu zabaw. A reszta? Haaaaalllllooooooo!!!!!!!
A ja? A ja?
a ja zniknelam na spotkanie z kolezanka i tak sie powoli zabieralam, ze sie spoznilam ale zanim wyszlam z domu zadzwonil telefon... wyobrazcie sobie, ze 2 lata temu wstawilam cv do bazy danych agencji pracy i teraz zadzwonili, ze zapraszaja mnie jutro na rozmowe

maja klienta, ktory szuka kogos z bieglym polskim! w koncu sie na cos przyda to moje obywatelstwo!
nie nakrecam sie ale kurka... to pierwsze zaproszenie na rozmowe od kiedy tu jestes a cv slalam kiedys przez rok codziennie. Kurka ciesze sie tylko, ze w koncu cos sie zaczyna dziac!!!
just - mowilam Ci, ze karma

dzięki!!!! :*
wiola - nie wiem o co poszlo i szczerze mowiac nie interesuje mnie to. o wybaczenie prosic nie musisz. Wszyscy tu za Toba tesknia! :*