• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny chcialam was przeprosic za zaistaniala sytuacje...
zrozumialam ze zrobilam piszac ta wiadomosc na ogolnym dlatego ja usunelam..powinnam odrazu napisac ja na pw.
napisalam do Oliwki o co mi chodzilo ale... nie rozumiemy sie i tyle
przepraszam ze narazilam nasze ciezaroweczki na stres...
blagam o wybaczenie:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek a Ty na dole mierzyłaś???:sorry2:
u mnie wygląda to tak
36,7-skok
36,9
36,8
36,8
37
37
37
37
37,2-dziś

no powiedz ,ze ładnie:-pja mierzę na dole:tak:

PIĘKNA!!! umieram z zazdrosci! :) :-):-)
u mnie za to tempka dziwnie wysoka jak na I faze cyklu. ciut wyzsza niz zawsze, kij wie co sie dzieje :) nie zamierzam wnikać :)

Oj Made-moja kochana trzymaj te &&&&&&&&&&&&&&&& bo nakręcona jestem ze hoho:)
mówisz ,ze u Ciebie też w 9d.p.owulce-ale fajnie by było jakby u mnie tak sie to skończyło...tylko ciekawe co jak jutro tempka spadnie;(

nie spadnie :) przeciez w ciazy jestes to dlaczego mialaby spadac? :-D dla mnie to jestes pewniak i promyk slonca!

Ale dla Wiolki: naucz się czytać ze zrozumieniem,walnij meliskę albo Relanium,w zależności od potrzeb:)

niezla proba zalagodzenia sytuacji...
tez nie wiem co Wiola napisala ale skoro skasowała posta tzn, ze sie wycofala z tego, co napisala, wiec sprawy nie ma.

WYKRUSZYŁY NAM SIE KOBIETY...jak zajdę w ciążę to nie bedzie sie z kim cieszyć:(((

ze mna! ze mna! :) ja sie bede cieszyc jakby to moja ciaza byla! juz mam usmiech od ucha do ucha!

Pooooooooszłoooooooooooo ;-)

A gdzie reszta dziewczyn? Rurka, Gumisia, Palemka, Oliwka, Just, młoda to wiem że farbuje babci wlosy, Jos z synkiem pewnie na placu zabaw. A reszta? Haaaaalllllooooooo!!!!!!!

A ja? A ja?

a ja zniknelam na spotkanie z kolezanka i tak sie powoli zabieralam, ze sie spoznilam ale zanim wyszlam z domu zadzwonil telefon... wyobrazcie sobie, ze 2 lata temu wstawilam cv do bazy danych agencji pracy i teraz zadzwonili, ze zapraszaja mnie jutro na rozmowe :D:D:D:D:D:D maja klienta, ktory szuka kogos z bieglym polskim! w koncu sie na cos przyda to moje obywatelstwo! :D
nie nakrecam sie ale kurka... to pierwsze zaproszenie na rozmowe od kiedy tu jestes a cv slalam kiedys przez rok codziennie. Kurka ciesze sie tylko, ze w koncu cos sie zaczyna dziac!!!
just - mowilam Ci, ze karma :) dzięki!!!! :*

wiola - nie wiem o co poszlo i szczerze mowiac nie interesuje mnie to. o wybaczenie prosic nie musisz. Wszyscy tu za Toba tesknia! :*

Czesc POCZKU, RURECZKO :-) WIOLU ja tam nie wiem o co chodzi dokladnie. Domyslam sie tylko i chyba podobnie myslimy. Nie chce urazic OLIWKI. Mam nadzieje, ze wroci do nas :-) MAMA, KOCURKU moje Wy skromnisie :-) Mam nadzieje, ze i do mnie szczescie usmiechnie. Materialne oczywiscie. Dzidziusia wymarzonego juz nosze pod sercem! :-) :-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry