• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :-)

wróciwszy w oględzin :-D że tak powiem mieszkanie pachnie i wygląda na późnego Gierka, aaaaale od czego ma się ojca, który wreszcie dorosłemu dziecku mógłby pomóc????:-D

No więc zaczynając od początku, mieszkanko ma dwa pokoje, kuchnie i łazienkę i duży przedpokój. Pokój dzienny jest od południowej strony, więc będzie dużo słoneczka i ja się z tego bardzo cieszę :tak: kuchnia i pokoik jest od północnej, parter. Bardzo blisko do komunikacji miejskiej, na przeciwko Kaufland, po drugiej stronie ulicy.
Trzeba wszystko wymalować i odświeżyć, bo jest jak na razie w opłakanym stanie, ale za to ja będę miała wszystko ładnie i świeżo zrobione i to mnie pociesza w tej sytuacji, właścielka daje fundusz na ten remont, musi być tylko ktoś kto go wykona :tak:
Łazienka masakra... w całym mieszkaniu są położone jakieś tapety, co mnie osobiście odrzuca na wstępie, bo nie jestem ich zwolenniczką, nawet jeśli się pomaluje po tej tapecie, to efekt i tak jest marny... :dry: więc coś muszę na to wymyślić.... Brakuje tylko jednej najważniejszej rzeczy, pralki, a to przy Maluszku jedna z najważniejszych rzeczy, dlatego muszę popatrzeć po różnych ofertach w sklepach, coś w korzystnej cenie się znajdzie i będzie już moje na zawsze :tak:
Trochę jestem podekscytowana takimi remontami, bo to się właśnie zgrywa z tym syndromem wicia gniazda i jestem jeszcze większy NIECIERPLIWUS :-D

Jak uda się wszytko szybciutko zrobić, to będę chyba najbardziej na świecie zadowolonym człowiekiem :-D:-D:-D

reklama
Libby- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cala masa za Twoje szczeście finansowe:))!!!!

Rurka- nie wiem o co kaman z klockami ,ale sie zapatrzyłam skoro mają płodną moc:))))))

Pok-dzieki..mam nadzieje,ze tempka nie spadnie i ,ze w ciąży jestem:)))) sobie wlewam bo co mi pozostało..jeszcze tydzień trzeba czekać...

Wiola- :*
Już dobrze:)....

JUST- &&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyślność:tak::tak:

Ostatnia edycja:
JUST - wszystko sie uda! najwazniejsz,e ze jestes optymistka! :) w takiej cenie ciezko znalezc mieszkanie w stanie idealnym. wszystko sie da! A jesli chodzi o tapety to w calej Genewie jest tak, ze maluja po tapetach, ktore sa wszedzie i efekt jest dobry. to tutaj najtanszy sposob na odswiezanie scian - nie wiem jak te taniosc tlumaczyc, bo ja cale zycie bez tapet do tej pory mieszkalam ale tak mowia :)
Ja nie wiem czemu ale bylam pewna, ze Ty juz to mieszkanie widzialas.
A sluchaj - jakies meble tam sa czy gole?

RURECZKA ale czad! I jakie kojojowe :-) POCZKU bede trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale zazdroszcze!!! JUST najwazniejsze, ze stac Cie na nie i tatus pomoze. Co do pralki, to szwagierka sie mnie wczoraj pytala czy nie chce. zaraz zadzwonie... tylo jak ja przetransportowac?????

rurka a kocurek może dostać tygryska????

libby ja z pierwszym dzieckiem miałam taką sytuację materialną, że w dziurawych butach chodziłam... brakowało na wszystko dosłownie :-( powolutku.. powolutku się z tego wyszlo....
Ale Ty jesteś starsza niż ja wówczas i masz już większe możliwości i wykształcenie i doświadczenie- więc życzę Ci, żeby sie poukładało po Twojej myśli jak najszybciej :))

boogie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Pok a co jest jutro po 15.00jakis egzamin masz???
Rurka-jak tam u Ciebie z działaniami-są??:-p

pisze czlowiek i nie czytaja no! :) rozmowe o prace :)
nie nakecam sie absolutnie, bo to pierwsza rozmowa od 4 lat ale fajnie, ze sie cos rusza!

libby - a skad te pralke trzeba przewiezc to moze cos wymysle :)

Pralka poszla... :-( Ale o ewentualny transport mam sie nie martwic, bo w maju mamy jechac ze szwagrami do Drezdenka i jakby ktos ze Slaska lub z miejscowosci po drodze mial praleczke na oddanie, to wezmiemy i sie BOOGIE zawiezie. Co Wy na to??? :-) Kochane te moje szwagierki :-) KOCURKU to rozumiesz mnie doskonale. MAMUS, KOCUREK dziekuje. Wystarczyloby mi tylko tyle, zeby do konca miesiaca nam starczalo bez taaaakiego zaciskania pasa. p.s tez chodze teraz w peknietych butach heh

Ostatnia edycja:
just gratuluje mieszkania
pok&&&&&&&&&&&&&
rurka klocki super, poprosze kilka
dziewczyny a co do tej pralki to zawsze mozna kuriera zamowic... ztego co mi wiadomo to siodemka bierze cos okolo50 zl. zawsze to mniej niz kupic nowa pralke

reklama
Pok &&&

Kocurku możesz:)) nawet 2;P

Mamita to są klocki płodności, bożki takie, wczoraj rozmawialiśmy o tym :D

Bierzta i klockujta z tego Wszyscy :D

Mamita działania co 2 dzień, ale już mam mniej śluzu więc się płodne kończą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry