• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCURRku pewnie, że pozwala :tak::tak::tak: ta która się opiekuje tu w Polsce tym mieszkaniem powiedziała cytuję: "Pani sobie pomyśli, co chce sobie zostawić, co się przyda,a resztę... WYPIEPRZAMY" koniec cytatu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

RRRurka latający dywan powiadasz hahahaahaahahahahaha nie wierzę :-D to musi być super zabawa, być przez chwilę Alladynem i mieć latający dywan hahahahahahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Libby-tematem wątku jest nasze życie..i jak trzeba pomożemy...no ja nosze 38 to Ty faktycznie drobniutka jesteś skoro 35,36...

:-) dziekuje :-) wzrostowo nie taka drobna. O ile dobrze pamietam, to jestesmy sobie rowne (170). Musze dwa kroki do mej przepastnej kuchni zrobic. Bede tylko z doskoku. Golabeczki beda... mniam

info od naszej WISIEŃKI-jest po wizycie i efektem skurczy jest skrucona szyjka-ma tylko 1,5 cm ,dużo mniej niż powinna mieć na tym etapie ciąży...ma sie jeszcze bardziej oszczeędzać i wrazie skurczy brać no-spe a jak bedzie gorzej to szpital i kroplówki...
jest na wyjezdzie,ale dzwoniła do mnie i powiedziała co i jak:)

LIBBY- tak,ja tez mam 170cm wzrostu-ja poproszę o gołąbeczka-uwielbiam:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry