• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just, przeczytałam jeszcze raz, bo mi umknęło :D jak sobie zyczysz latającego persa do kompletu, to ja Ci wyślę, pocztą lotniczą:-D

Wiolka poproszę :)

Mamitka poproszę :)

reklama
made proszę ciacho :))) czytałam trochę jak założyć fundację i się wyłączyłam ... zawstydziłaś mnie moją niewiedzą ;)))) jak to taki bardziej filozof, niż działacz .....

RURKA-do dużego garnka wrzuć 1 kg twarogu takiego do serników-ja kupuje w wiaderku z Jana-
1 masło
6jajek
szklanka cukru
mieszaj i na gazie -na wolnym ogniu trzymaj do zagotowania-gotuj przez 10 min

pól szklanki zimnego mleka i dodaj 2 budynie waniliowe bez cukru-wymieszaj i wlej do masy-mieszaj aż poczujesz opór-tak minutkę ,1,5min.

na blachę prostokątną wyłoż ciastka be-be i wylej masę na górę też ciastka.
polewa i lodówka.

ja robię na wieczór,wstawiam do lodówki i na drugi dzień do kawy po obiedzie jest gotowe:)))))))

Just ee ja się mojego Giereczka chętnie pozbędę, i zobacz jak to się pięknie skomponuje: jeden pers dla Ciebie, drugi dla Kosmonauty :D nie będziecie się później kłócić o te cuda :D:D:D

Mamita senkju :*

RRRurka, to ja mówię asertywnie nie :-D:-D:-D

Kosmonauta, to będzie sobie na razie tylko noszony i na Persssa nie spojrzy, więc ten układ odpada,czyli zostaje nam utylizacja zbędnego balastu :tak::tak::tak:

Może którejś z panienek czekoladkę pod nosek podstawić??? Pyszna, trzy rodzaje czekolady, Milka od alpejskiej krowy HAHAHAHAHA Polecam, Boogie Just :D :D :D

KOCURku a może dla Ciebie damy takiego Giereczka jako wartość sentymentalną?????:-D:-D:-D:-D mówiłam, że to babki za gróóóóbe talony kupowały hahaahhaaha

Kocurek - to na polepszenie stosunków wyznam Ci sekret ;))))) wiesz ile Ty mnie razy zawstydziłaś ? :zawstydzona/y: S E T K I jasna mać !!!!! :-D)))))) i się już nie licytujmy

kocurek podziekuje, mimo niewątpliwie ogromnego ładunku emocjonalnego niniejszego persa ;-)

made urocze kłamstewko ale może być, juz mi lepiej :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry