• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCURku no właśnie tego się obawiałam :-D ale bardzo dyplomatycznie, bardzo mi się to podobało Pani Kocurrro :D :D :D muszę się uczyć takich wyjść z sytuacji ;-)

MADE czyli mamy już rozwiązaną kwestię Giereczka :-D:-D:-D

reklama
słyszałyscie,ze w Japonii znowu było trzesienie ziemi takie jak m-ąc temu..znowu tsunami-ludzie czekają aż ich zaleje.....

.................................................. słow brak jak mi żal tych ludzi,tych dzieci,tych kobiet w ciąży ,zwierząt....i te straty finansowe...

zmykam-dzieci w łóżkach zasypiaja a ja na wiadomości smigam..

pa kochane ,do jutra
karaluchy:):))

trzymajcie &&&&&&&&& za wysoką tempkę jutro!!

mama ano właśnie... na tvn24 mówili i też mi się tak zrobiło.... papaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

boogie dyplomacja to podstawa :tak:

mamitka - spokojnej nocy :))) i oczywiście rtęć na 37,2 :*

rureczka - przyjmę bez gadania, tylko żeby mi tam jakichś zawiniątek klockowych nie było :-)))))

Kocurek - wie, wie...ale ciężko mi to jakoś przez gardło przechodziło ;)))) Początkowa reakcja była dość chłodna, w końcu 11 lat była jedynaczką, pojawił się brat i teraz kolejny członek rodziny. Potrzebowała trochę czasu by się z tym oswoić, a my specjalnie nie naciskaliśmy :)) Teraz jest normalnie...pyta, ogląda zdjęcia, naprawdę się cieszy :-)

Wpadlam powiedziec dobranoc. Golabeczki dusza sie. Pachnie az slinka leci... :-) O jaka fundacje chodzi, bo zdurnialam? Buziam! :-*

reklama
doczytalam :)
ja odkad lato u nas sie zrobilo pelan para jakos sie nie moge ogarnac z nadrabianiem ..

Oliwka mam nadzieje , ze jednak wrocisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć dziewczyny,witam sie zmęczona mimo ,ze przepałam noc...u nas wisi w powietrzu deszcz i to pewnie przez to..

moja tempka z dzis to 37,2 po 4 dniach 37 skoczyła wyżej-dzis mój 9 dzień po owulacji...zaczynam sie nakręcać....

MARY-BETH- Ty dziś latka kończysz tak???

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
tempka sliczna !! :))))

Zobacz załącznik 343821
Wozeczek ;-) jak usłyszałam ile ten wózek kosztuje to az mi kopara opadła... :-D

Zobacz załącznik 343822 i najgorzsze co moze być ! czyli Ja ! :-(
Nie patrzcie na pysk ! ;-) okroooooopne

Aaaaaaa ! tak wygląda babka ktora sie nie maluje jak ma wooolne :-D :-D czyli Ja = Potwór :-D

super wozek i ty tez pikna i nie pisza tak zle o sobie !! kazda z nas ma w sobie cos i tyle :))

Cześć babeczki!!! :-)

Wróciliśmy od ginka - dzidzia ma 6 mm, serduszko pięknie bije!!! :-):-):-):happy2::happy2::happy2: Termin wg USG na 29 listopada. Zaraz lecę do mojego rodzinnego, bo tu rodzinny prowadzi ciążę, i mam nadzieję, że dostanę kartę ciąży. :-)

Przepraszam, że mało jestem, ale jak wspiminałam, męczą mnie mdłości okropnie i na nic nie mam siły, a w pracy ledwo siedzę - dosłownie! :szok: Od słodyczy odrzuciło mnie całkiem! :szok::-D

Mam jeszcze chwilkę, wiec troszkę Was poczytam przed wizytą u rodzinnego. Zaraz spróbuję też zeskanować mojego Groszka. :-):happy2::happy2::happy2::happy2:

po piewsze 100000 lat i wiecej :) zdrowego , sicznego bobasa i spokojnych miesiecy w ciazy :)
fasolka cudna !! i jaka juz duza :)))

Made bede rodzić z mamą ;-) tez bym chciała zeby K był przy mnie ale moze byc tylko jedna osoba przy porodzie ... A mam chce byc ze mną :-)

dobry wybor :) chlopy to panikarze , nie ma jak kobieta ;))

Kocurrku właśnie tu jest problem, on nie poczuwa się do tego i twierdzi, że ma już adwokata i może już walczyć, bo zapyatałam co zamierza dalej robić tej kwestii i że pewne rzeczy muszę załatwić drogą prawną, że potrzebuję jego dokładnego adresu, żeby dotarły do niego dokumenty, nie odzywał się, więc wysłałam mu wiadomość, że jeśli nie chce mi pomóc w to znajdę go przez ambasadę belgijską, wyślę list i przedstawię całą sytuację, że chcę go jak kryminalisty szukać i ile chce miesięcznie kasy i że muszę mu najpierw udowodnić, że to jego dziecko... rozmawiasz z normalnym człowiekiem????????? :szok:

lecę zobaczyć mieszkanie, dzwoniła właśnie babka, muszę szybko tam dotrzeć :tak: jak wrócę napiszę co i jak :tak:

no co za palant , ze innaczej nie napisze :/ mam nadzieje , ze uda sie cos ugrac bez wiekszych przepychanek !!

hejka

Asionek, Młodamamusia dzięki ;-) też jestem szczęśliwa, że wszystko z niunią dobrze. Jakoś tak chyba będę póki co tak właśnie mówić, (niunia dzidzia a nie ona ;-) bo to jeszcze wiecie różnie ;-))

byłam dziś z mamą i siostrą w Zielonej na zakupach. Kupiyśmy sobie wszystkie buciorki :-) hura, ale wiecie jaki pech, mierzyłam dwa rozmiary, bo ja to z lewą nogą zawsze mam problem, iiiiiiii w domu oglądam, a tu jeden but rozmiar inny niż drugi :wściekła/y: i cholipa znów jutro muszę jechać wrrrrrrrrrrrrrrrrr.

a

nie ma za co :)
hehe niezle z tymi butami , ale tobie pewnie nie do smiechu :(

Made-mam mu dawać jeszcze bactrim do weekendu-ogólnie gardełko dużo lepiej, oskrzela czyste...

super , ze synek juz w lepszej formie :))

mamitka - no tyle temu już wysłałam :(((( może jeszcze dojdzie. A Asionek z pewnością wystawiła ciało na słońce i przyjdzie wieczorkiem ze świeżą porcją melaniny :-D)))) tudzież fluidków

hehe skad wiedzialas ?? u nas upalnie wrecz wiec korzystam poki jeszcze mam sile lazic po skwerze ... pozniej bedzie jesczze gorzej i juz sie boje

Nasz wymarzony domek będzie miał 146 m2, w tym 50 metrowy salon :szok:
Otwarta kuchnia, garaż, 3 całkiem spore sypialnie, 2 łazienki, taras :-D
Działka 1000m2 :-) co prawda niedalego jest droga.... ale przecież będzie LAS :-) największy na obrzeżach Wrocławia :-) Jeej... co by tu jeszcze napisać.....

JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA :-):-):-)

P.S. na projekcie nasz domek to ten po prawej - to jest bliźniak. Wchodzi się z prawej strony, pośrodku. Acha - to jest parterowy domek... :)

super !! sliczny domek bedzie :)) no i miejsce z tego co piszesz tez swietne :)

Wrocilam. Moj gin zrobil sobie wolne..... wrrr!!! Na darmo sie wymeczylam. :-( Jutro ide znowu. Na pocieszenie kupilam sobie Danone Pitny truskawka poziomka- pychotka! :-) Apropos zakupow... na rozstepy kupilam Ziajke. Kosztuje 12 zl. Mustela 90zl, wiec prosty rachunek. (MAMA pisalas, ze jest droga... myslalam, ze ze 3 dychy kosztuje) Zobaczymy. Co ma wylezc, to wylezie, a w koncu przeciez w ciazy jestem i musze sie z tym liczyc. Dzisiaj golabki robie. Duzo, bo do zamrozenia na ' w razie w'.

matko az tyle kosztuje w Pl muestela ?? ja kupilam dwie w cenie 21euro ...

dziewczyny chcialam was przeprosic za zaistaniala sytuacje...
zrozumialam ze zrobilam piszac ta wiadomosc na ogolnym dlatego ja usunelam..powinnam odrazu napisac ja na pw.
napisalam do Oliwki o co mi chodzilo ale... nie rozumiemy sie i tyle
przepraszam ze narazilam nasze ciezaroweczki na stres...
blagam o wybaczenie:zawstydzona/y:

nie wiem o co chodzi , ale mysle , ze nie ma co przepraszac :) kazdy moze miec gorszy dzien ;)))

UWAGA
3...

2...

1...

Obiecałam Wam wczoraj 2 kilo klocków płodności i proszę :D

:-D:-D:-D

hahahaha! Rurka boskie!!! dzięki!!! :D :-D

poprosze jutro od 15 trzymac kciuki!!!!

trzymam mocno !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć :-)

wróciwszy w oględzin :-D że tak powiem mieszkanie pachnie i wygląda na późnego Gierka, aaaaale od czego ma się ojca, który wreszcie dorosłemu dziecku mógłby pomóc????:-D

No więc zaczynając od początku, mieszkanko ma dwa pokoje, kuchnie i łazienkę i duży przedpokój. Pokój dzienny jest od południowej strony, więc będzie dużo słoneczka i ja się z tego bardzo cieszę :tak: kuchnia i pokoik jest od północnej, parter. Bardzo blisko do komunikacji miejskiej, na przeciwko Kaufland, po drugiej stronie ulicy.
Trzeba wszystko wymalować i odświeżyć, bo jest jak na razie w opłakanym stanie, ale za to ja będę miała wszystko ładnie i świeżo zrobione i to mnie pociesza w tej sytuacji, właścielka daje fundusz na ten remont, musi być tylko ktoś kto go wykona :tak:
Łazienka masakra... w całym mieszkaniu są położone jakieś tapety, co mnie osobiście odrzuca na wstępie, bo nie jestem ich zwolenniczką, nawet jeśli się pomaluje po tej tapecie, to efekt i tak jest marny... :dry: więc coś muszę na to wymyślić.... Brakuje tylko jednej najważniejszej rzeczy, pralki, a to przy Maluszku jedna z najważniejszych rzeczy, dlatego muszę popatrzeć po różnych ofertach w sklepach, coś w korzystnej cenie się znajdzie i będzie już moje na zawsze :tak:
Trochę jestem podekscytowana takimi remontami, bo to się właśnie zgrywa z tym syndromem wicia gniazda i jestem jeszcze większy NIECIERPLIWUS :-D

Jak uda się wszytko szybciutko zrobić, to będę chyba najbardziej na świecie zadowolonym człowiekiem :-D:-D:-D

super :) ciesze sie razem z toba :)))
a pralki czasami luedzie oddaja jeszcze dzialajace , moze cos sie znajdzie u ciebie w miescie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry