• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurrku właśnie tu jest problem, on nie poczuwa się do tego i twierdzi, że ma już adwokata i może już walczyć, bo zapyatałam co zamierza dalej robić tej kwestii i że pewne rzeczy muszę załatwić drogą prawną, że potrzebuję jego dokładnego adresu, żeby dotarły do niego dokumenty, nie odzywał się, więc wysłałam mu wiadomość, że jeśli nie chce mi pomóc w to znajdę go przez ambasadę belgijską, wyślę list i przedstawię całą sytuację, że chcę go jak kryminalisty szukać i ile chce miesięcznie kasy i że muszę mu najpierw udowodnić, że to jego dziecko... rozmawiasz z normalnym człowiekiem????????? :szok:

lecę zobaczyć mieszkanie, dzwoniła właśnie babka, muszę szybko tam dotrzeć :tak: jak wrócę napiszę co i jak :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
boogie nieciekawie..... skoro ma adwokata to dobrze - niech ON sie z Tobą kontaktuje. A zaraz po porodzie sprawa do sądu o ustalenie ojcostwa .... jeśli jest adwokat i wola walki to niech walczy.... tylko, że z genetyką ciężko się będzie kłócić.

made to czekoladka musowo i efektywnie :-)

made niestety tak :zawstydzona/y: a powinnam w pierwszej kolejności synowi buty i spodnie kupić.... może jakoś wyrobię... :) Jeszcze kredyty nie popłacone za ten miesiąc nie mówiąc o rachunkach ;))))

Poczekacie tu na mnie...? Bo robię SEROMAKOWIEC :))))))))))))))))))))))

boogie nieciekawie..... skoro ma adwokata to dobrze - niech ON sie z Tobą kontaktuje. A zaraz po porodzie sprawa do sądu o ustalenie ojcostwa .... jeśli jest adwokat i wola walki to niech walczy.... tylko, że z genetyką ciężko się będzie kłócić.

made to czekoladka musowo i efektywnie :-)

jesli przeciwko niemu to niestety bedzie to sad belgijski i sprawa robi sie lekko skomplikowana. Trzeba by znalezc w Polsce adwokata, ktoryz godzilby sie sprawe w Belgii prowadzic lub belgijskiego adwokata. Nie wiem na ile w takich sprawach dostaje sie kogos z urzedu i tu jest ryzyko, ze dostanie sie albo beznadziejnego adwokata albo dobrego. Adwokat nie z urzedu to niestety sa pieniadze na jego oplacenie.

wrocilam z franca - bylo pieknie!

a powiedzcie o co chodzilo z Wiola? bo nie znalazlam z dzis zadnego jej posta, do ktorego moglybyscie sie odnosic. Co sie dzieje?

mamita - piekna tempka! ja juz bym pewnie sikala na 3 testy dziennie :)

mary - jeszcze raz sto lat! teraz to Ci zazdroszcze nie tylko fasolki ale jeszcze naszyjnika :) Fasolka - cudo! :D

made jeśli mi wyjdzie :-)

pok hej ... ja nie będę przywoływać z pamięci bo jeszcze coś pokręcę .... tym bardziej, że nie zrozumiałam sytuacji i się skonsternowałam .....

Lecę ubijać pianę :-D

reklama
hejka po raz drugi-u nas tak wieje,ze prawie głowe urywa-okropny wiatr-i tak ma byc kilka dni;/;/;/

Kocurek-jaki zgrzyt na wątku????????????????????
kurka co jest znowu???

POK- dzieki,tempka bardzo mnie nakręca:))

Made-wizualizujesz na 6!! najpierw owu potem pempka ,mam nadzieje ze Ty i bocian wywróżycie mi dzidzie:)))))))

ide robić naleśniki z twarożkiem waniliowym:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry