• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos- wysyłam naleśnika-idz poleż kochana,korzystaj póki Poldus chrapie:)

Młodam- juz podaje...a z wiatrem to przegięcie...

koncze obiad i śmigam po Zuze..

KOCUREK- ja sie pisze na kawałek-moge???

reklama
Kocurek- oki,się poczeka :)) a powiedz mi kochana od którego czasu Twoja tempka zaczeła Ci sie "podobać" ???jeszcze trzed terminem @ czy już po??? bo jak moja dzis mi skoczyła na 37,2 to normalnie radość i nadzieja-dziś 19d.c. cykl 25dniowy bo w 11 była owulka.

mama właściwie jak tylko skoczyła po owu to tak mi się podobała, że ją mierzyłam jak maniaczka aż do testu :))))))) nie miałam większych zmian - ciągle było 36.8-9 rano :))))

Kocurek a Ty na dole mierzyłaś???:sorry2:
u mnie wygląda to tak
36,7-skok
36,9
36,8
36,8
37
37
37
37
37,2-dziś

no powiedz ,ze ładnie:-pja mierzę na dole:tak:

Witam. MAMITKO przesliczna a nie sliczna. Nie dziwie sie Tobie- tez bym sie nakrecila... &&&&&&&&&& MLODAMAMUSIA kolorek niczego sobie, ale troszke trzeba go zintensyfikowac moim skromnym zdaniem. WIOLU nie wiem o co dokladnie chodzi, ale juz jakis czas cos sie u Ciebie musi sie dziac... Trzymaj sie slonko. Ucaluj Iwcie :-) JUST na takiego sk.....a szkoda slow. Mam nadzieje, ze bedzie mial zasadzone duuuze alimenty. Gnojek jeden!! Jakbym mogla- odebralabym mu wszelkie prawa do dziecka!!! Jestes niezwykle silna istotka. POK, MADE, KOCURKU, MLODAM czesc :-) MARY wszystkiego dobrego :-) dostalas najpiekniejszy prezent na swiecie i nie chodzi mi o naszyjnik. JOS odpoczywaj kochana.

Kocurek- DZIĘKUJĘ :))

kurka miałam jechac po Zuze,ale u nas ulewaaaa!! szlag by ta pogodę ,no!!

Libby- dziekuje kochana-trzymajcie &&& razem z synkiem ,zeby i u mnie kluła sie fasolla:)

WIOLA- co sie stało???kurcze nic nie wiem:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez nie wiem dokladnie. Nie chce tez drazyc. Nasza WIOLA potrzebuje chyba oddechu. Przesylam porcje pozytywnywnych mysli :-) MAMUS ja trzymam kciuki, maly pepowine ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry