• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się wieczornie :-D

ha mam newsa
:-D juz nie jestem karmelową czekoladą tylko CZARNĄ PORZECZKĄ :-D:-D he ;-)
Jakoś nie umie sie jeszcze przyzwyjczaić do tego kolorku :-D ;-)

Mamita 3mam kciuki za tempke ;**

Just super ze mieszkanko jest ;** Tylko remoncik i bedzie git :-D

A tymczasem uciekam spać ;*

Karaluchy ! ( ;
Do jutra;** Cioteczki;*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!

Wczoraj już nie wlatywałam wieczorem, bo o 22 wróciliśmy od rodziców i oboje padliśmy. ;-) Rodzice bardzo wzruszeni!!! :-):-) Bardzo było miło, posiedzieliśmy, pogadaliśmy, tata M. opowiadał historie z dzieciństwa... :-) W sobotę kolej na moją mamę, ciekawa jestem jej reakcji! :-D

Kochane, spadam do pracy, wlecę potem. Miłego dnia!

Mama - bardzo proszę, specjalnie dla Ciebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! :-)

I dla Was wszystkich: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

medluje sie z rana z moją temperaturką:))) mam 10dzien po owulce..
dziś znowu 37,2 :):):)))

mam nadzieje,nie-wierzę w to-ze,to dobry znak:))

Mary-super,ze spotkanie rodzinne udane i że taka reakcja:-D:-D

hej :)

mama - tempka ekstra! sikaj w weekend :) pewniak jestes, szkoda, ze nie mozna Cie na jakis zakladach obstawic :D

mary - super :) zazdroszcze wzruszen :)

mamita - ja juz drugi dzien z rzedu mam wysoka jak na mnie temp w fazie fol. normalnie takie temp (36,38) to ja mam po owulacji. Mialam nie zglebiac tematu ale nie umiem sie powstrzymac. szukam w necie infor ale nic konkretnego nie znalazlam. Moze wiesz cos na temat dziwnie wyższych temp w tej fazie?

Ostatnia edycja:
hej melduje sie i ja :)

mary : super ze rekacja rodziny fajna!!!!
mama : temperaturka marzenie, oczywiscie mega porcja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a wlasciwie to ja sie zapominam ze w ciazy jestem, jeszcze nie dotarlo do mnie do konca, wiec nie tylko &&&&&&&&&& ale tez ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

pok : hej ! ja tez mam mega przeczucie co do mamy ! i tez bym sie pisala na obstawienie na zakladach, a najlepiej na totolotka bo ze trzy milioniki by mi sie bardzo przydaly ;)))))
co u ciebie, jakie plany na dzis ????

Pok-ale termin @ mam na środę,czwartek to może za wcześnie na sikanie w week.dziś mam 20d.c.
fakt owu była wcześnie bo z 10na 11 d.c.

dzieki za wsparcie:)

to Ty masz niską tempkę poczatkową skoro 36,3 masz po owulce...nie wiem co może mieć na to wpływ..może to ,ze wcześniej ten progesteron brałaś..nie wiem qrcze!! ja mam zawsze w I fazie 36,5 ,36,4...

Jos- cześc ciężaróweczko-dzieki za &&& i za ~~~~~:))
wysyłaj bo od "swierzych" ciezarówek są najlepsze:)))

mam nadzieje,ze tempka na dniach mi nie spadnie bo sie załamię....najcięższe dni przede mną....

reklama
hej jos.
wstalam jakas kurcze jakby to nazwac pognieciona i przygnieciona. Niby na franca jeszcze moglabym pojsc, bo dzis jakis test jest ale siedze w pizamie z herbatka i jakos nie mam ochoty... A na 15 mam rozmowe o prace w agencji, do ktorej cv wyslalam 2 lata temu i teraz sobie przypomnieli :) maja jakas firme, ktora szuka na asystenckie stanowisko kogo z bieglym polskim :) i choc snia mi sie po nocach koszmary, ze jestem stara, szara, pomarszczona i wciaz jestem sekretarka-asystentka (szczerze mowiac dla mnie roznica w tresci tych nazw jest zadna - praca dokladnie ta sama), to jednak nic innego na horyzoncie nie ma ijak beda dawali to wezme od reki. Z reszta w Genewie z reguly ladne pensje daja za takie stanowiska jesli to lokalna firma i placi zgodnie ze szwajcarskimi wyznacznikami. Pocieszam sie, ze znam dziewczyny, ktore zaczynaly na recepcji a teraz sa menadzerkami w tych firmach, wiec moze ta asystentka nie jest zla.
No i siedze od rana i mysle w cco sie ubrac. Chcialam zajebista sukienke ale ona jest ciemno czerwona i mam do tego granatowe buty ale juz zadnej marynarki. Moze szary kostium? albo granatowe spodnie? myslenia na kilka godizn :)

mama - tez myslalam o tym progesteronie ale ja go bralam kurka dwa cykle temu i w poprzednim cyklu nie mialam innych temp niz zawsze. Ja mierze w ustach i moze stad takie niskie... nie wiem. Ale ja od dziecka mialam niska temperature. U mnie normalna to czesto bylo 35,6 a nie 36,6, wiec jak jako dziecko mialam 37,5 to juz goraczka a nie stan podgoraczkowy :)

just - buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziak! lepiej juz dzis?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry