• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no pewnie! :) mam szuflade apaszek, szali mniejszych i wiekszych, wiec cos na pewno.
albo taka z domieszka rozu albo taka w zielono-zolta panterke :)

jos - kurcze. karierowiczka to brzydko brzmi. Ja wole o sobie mowic, ze jestem ambitna. I nie interesuje mnie jakas szalona kariera ale nieskromnie wiem ja i moi dotychczasowi szefowie, ze asystentka dla mnie to za malo, ze mam umiejetnosci, wiedze i zdolnosci, zeby robic cos wiecej. I dlatego w poprzedniej pracy juz po 3 miesiacach bycia asystentka dostalam zupelnie inne obowiazki, tylko nazwa stanowiska sie nie zmienila i biurko dalej mialam w sekretariacie ale bylo bosko!
Jest tak, ze jak czlowiek pracuje ponizej swoich kwalifikacji to sie frustruje... jestem tego zywym przykladem. Jak jeszcze pracowalam w Warszawie, to w tym samym momencie szef mi powiedzial, ze ma dla mnie nowe, duzo lepsze stanowisko a ja mu na to, ze wyjezdzam do Szwajcarii :)
Dla mnie nie tyle liczy sie kasa (choc oczywiscie, ze jest wazna!) co robienie czegos, co lubie. Od dziecka jak cos mi sie nie podobalo to nie umialam sie przylozyc i tak jest do dzis.
Jakbym miala do konca zycia robic grafiki spotkan, ksero i rezerwowac bilety to bym zwariowała. Na dluzsza mete taka praca mnie nie interesuje. Dla kazdego cos innego.
Ja nie mam technicznych studiow - mam dyplom 5 letniej harówki na prawie. Po obronie mialam wrazenie, ze mozg caly wypocilam na tych studiach... i nie chcialabym, zeby ta praca sie zmarnowala... 5 lat prawa i sekretarka do konca zycia - dla mnie to zyciowa porazka.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)))))

Nie wytrzymałam i musiałam komputer odpalić, ciekawość związana z dzisiejszą tempką mamity nie dawała mi spokoju :-D))) Kurde Kochana, gęba mi się cieszy od ucha do ucha :* SUPERRRRRRRRR !!!!!!!

pok - powodzenia na rozmowie :)))))

Asionek - dałabyś trochę tego ciepła i słońca ;)))

Wiola - jak tam staranka ? ;-)

Olivka - nie fochaj się za długo ;)))) czekamy tu na Ciebie !!!!!

jos - jak samopoczucie ???

mary - fajnie, że rodzinka się tak wzruszyła ;))) życzę powtórki z drugiej strony :-)

młodamamusia - czy ta "porzeczka" to już taki finałowy kolor ? :-D))))) Pokazuj !!!!

Ostatnia edycja:
Mamita u nas tez tak wieje okropnie :-D ...
To jest to to jest Fasolka :-) ;** Słońce;*

|Normalnie co mnie podkusiło na CZARNA PORZEczke :-D heh ;-)

Made nie wiem czy finałowy :-D normalnie az chce mi sie eksperymentować na moich włosach :-D ;-)

mama a dziekowac nocka normalnie czyli budzenie sie kika razy a o 4.30 postanowila wstawac...
tempka piekna i&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. my wczoraj zaczelismy staranka
pok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&za rozmowe.
jos, just, mloda witajcie:-)
czesc made... zaczely sie.

Made-cześć moja wizjonerko piękna :)) ładna tempka nie???kurcze i sie ciesze i sie boję.....

Mamusia- no mam nadzieję..

:D Pok więc kostium i ładnie pasująca apaszka, dyskretny zapach perfum, kolczyki delikatne i do boju!!! Klasa na obcasach :D :D :D Jesteś kobietą oświecenia :D i świadomoą swoich wartości!!!

Jos samopoczucie całkiem dobre, po tych wczorajszych emocjach jakoś udało się zasnąć :)

KAROLINA pozdrawia wszystkie babeczki :D :D :D

Pok ja farbowałam w ciąży:)

Wiola- DZIEKI ZA &&& :)) a nocki mam nadzieje,ze beda coraz lepsze :)) no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl i za starania!! niech sie uda!

JUST- Napisz Karoli ,zeby nie robiła scen i niech wraca!! :)

reklama
Witam moje babki ponownie!

Ja juz w pracy, a dzis sama w biurze kroluje, wiec postanowilam sie zalogowac! :-D Mam co prawda wielgachny raport do napisania... :eek: Ale zagladac do Was nie zaszkodzi! :-D

Jak leci? :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry