• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary - witaj :))))) U mnie też się mdłości zaczęły po 6 tc , dbaj o siebie i nie dopuść do odwodnienia, dużo pij, nawet jak organizm będzie się buntował :)))

jos - a ja już super, dziękuję. Czasami mnie muli, ale w porównaniu z tym co było, to pestka ;))))) Już się nie mogę doczekać Twojego suwaczka ;-)

reklama
Pok no jak by nie było, to ważne, że coś się ruszyło do przodu :D :D :D ja jestem dobrej myśli, więc jestem pozytywnie nastawiona :D
a co do realizacji i poczucia, że człowiek też do ludzi może wyjść, to zgadzam się, każdy ma różne zapatrywanie się na to, ja niestety będę mogła zostawić dziecko albo niani, albo w żłobku, ale mam zamiar wracać do pracy, bo ja mam dopiero 24 lata, jeśli z obiegu wypadnę, bez skończonych studiów, to już kreska nade mną zawiśnie, więc muszę jak najszybciej się ogarniać i podejmować studia na nowo :) to taki ambitny plan na przyszły rok, trzeba mieć duże plany, żeby móc później delikatnie odpuszczać, ale nie całkowicie...

mamitka - udanych zakupów :))) i do później

młodamamusia - kilka ujęć :-D)))) żebyś nie marudziła, że tu krzywo, a tam brzydko :-p

Kochane ja uciekam. Miłego dnia i do później :))))

Mary ja tez farbuje włosy :-)
podobno przez pierwsze 3 mc nie powinno sie farbowac.
I powinno się urzywac farby bez amoniaku ;-)

ja farbowałam wczoraj na fioletowo i git :-D

Mlodamamusia - czesc kochana! Jak milo Cie widziec! :happy2::happy2: Jeju, w sumie moze i racja, zeby poczekac do 4. m-ca... Nie wiem w sumie, chyba musze gdzies o tym poczytac. :baffled:

Mademoiselle - dzieki, kochana! :-) Ja poza mdlosciami, zmeczeniem, bolem glowy to w zasadzie nie mam zadnych dolegliwosci.

Ale zastanawiaja mnie zylaki...:zawstydzona/y::sorry2::sorry2: Wiecie moze, czy zylakom mozna jakos za wczasu zapobiec? Bo mi pekaja naczynka, co juz zauwazylam na udach i nogach!!! :szok::zawstydzona/y: Wiec troszke sie martwie... Jakies masci? :confused:

Ostatnia edycja:
pok : pewnie, kazdy musi wypracowac odpowiedni dla niego, rodziny model. jak masz byc w domu niesczzesliwa i ciskajaca gromami z frustracji to na nic to, bo dzieciom zadnej przyslugi swoja obecnoscia nie dasz...
ja myslalam o pracy, ale w PL nie tutaj, tutaj caly system jest wlasnie antyrodzinny
dlatego tak wiele kobiet przetsaje pracowac po 2 a juz na pewno po 3cim dziecku bo nie da sie po prostu ujechac z organizacja!
moja mama tez pracowala ale o 16 byla po nas w przedszkolu, tata pracowal wioele wiecej ale tez byl obecny
ale tutaj tak sie nie da... nietstey albo w takiej pracy ze nie ma zbytnio sensu pracowac
bo sie zarobi tyle ze po podatkach i transporcie i obiadach na miesice zostanie O albo 200-300 euro... jak praocwac do duro!
to jest typwoe haslo francuskie 'pracowac wiecej by zarabiac wiecej' - . sakrozy ;)

ja ide sie bawic z poldusiem
bede pozniej

mary : ja narazie sie czuje ok...tylko zmeczona jestem ale to nic :)

mama CUDNIE :-):-) &&&&&&&&&&&&&&& za każdy taki poranek !!!!

Czyli dzisiaj ubieramy pok :-D - kostium i jeszcze raz kostium!!! ale żeby nie za sztywny krój :))))) no i szary to mój ulubiony!!!

Babeczki uciekam wykorzystać swoje językowe umiejętności :D znajomy potrzebuje, żeby pogadać za niego po angielsku :D każdą okazję muszę wykorzystać, żeby sobie język powyginać :-D:-D:-D

do później!!!

POK trzymamy kciuki :D:D :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry