• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia no i dobrze bo kapustka zdrowa ... miałam kumpelę co na diecie kapuścianej była chyba z pół roku - wszystko z kapusty robila - WFistka :)))) i laska nieziemska po tej kapuście!!!

poook :-) no nie bądź taka :-D

reklama
mlodamamusia no i dobrze bo kapustka zdrowa ... miałam kumpelę co na diecie kapuścianej była chyba z pół roku - wszystko z kapusty robila - WFistka :)))) i laska nieziemska po tej kapuście!!!

ja bylam na diecie kapuscianej 3 dni, po czym wyladowalam na izbie przyjec. rzygalam dalej niz widzialam i jak lekarz uslyszal kapusta to sie za glowe zlapal, ze to jedno z bardziej ciezkostrawnych warzyw. Nie wiem czy mial racje i czy tylko ja taki dziwny przypadek ale juz od 3 lat kapusty nie tknelam w zadnej postaci i nie wiem czy mi przejdzie keidys.

pok pokaż nam się :-) na pewno ślicznie wyglądasz :-)

na razie to glowa mokra i szlafrok :)

pok mówię Ci, że laska nic tylko tę kapustę wcinała - najczęściej jakieś zupki z niej czyniła :))) Ja też dość ciężko trawię kapustę, szczególnie teraz ....

No dobra ale do rzeczy - przejdźmy do makijażu :-D:-D:-D

Jestem dziewczynki

pok trzymam kciuki za rozmowe. Super na początek nawet taka asystentka ważne żebyś nie wyszła z obiegu;)

mama super tempka &&&&&&&&&&&&

mary miłego dnia w pracy. Jak tam przygotowania do wyjazdu do Polski?

just kocurek made jos młodamamusia hej miłego dnia

ja dziś zostaje w domu bo nie moge zapalenia zatok wyleczyć. Za to mam dużo planów. Musze się przygotować na zajęcia ze studentami, dokończyć pisanie publikacji i jeszcze wiszą u mnie dwa zlecenia na obliczenia więc jest co robić;-)

Babeczki, ja niestety musze zasiasc do raportu... :eek::oo: Bede z doskoku. Milego dzionka! :-)

Ewa - witaj kochana! Przygotowania powoli rozpoczete. :-) Mamy prom z Karlskrony o 9 rano w Wielki Czw., wiec wyjezdzamy w nocy w srode... :eek: No ale jakos to musimy przezyc. :-) W PL jak wspominalam krociutko, ale nie mamy opcji dluzszego urlopu. A jak u Ciebie? Zdroweczka zycze!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry