• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodamamusia hmmmm.... mam sałatkę z fetą, naleśniki ze szpinakiem i seromakowiec :))))) A do picia musowo KAWA .... jak ja się za smakiem kawy stęskniłam :sorry2:

pok : pewnie, kazdy musi wypracowac odpowiedni dla niego, rodziny model. jak masz byc w domu niesczzesliwa i ciskajaca gromami z frustracji to na nic to, bo dzieciom zadnej przyslugi swoja obecnoscia nie dasz...
ja myslalam o pracy, ale w PL nie tutaj, tutaj caly system jest wlasnie antyrodzinny
dlatego tak wiele kobiet przetsaje pracowac po 2 a juz na pewno po 3cim dziecku bo nie da sie po prostu ujechac z organizacja!
moja mama tez pracowala ale o 16 byla po nas w przedszkolu, tata pracowal wioele wiecej ale tez byl obecny
ale tutaj tak sie nie da... nietstey albo w takiej pracy ze nie ma zbytnio sensu pracowac
bo sie zarobi tyle ze po podatkach i transporcie i obiadach na miesice zostanie O albo 200-300 euro... jak praocwac do duro!
to jest typwoe haslo francuskie 'pracowac wiecej by zarabiac wiecej' - . sakrozy ;)

ja ide sie bawic z poldusiem
bede pozniej

mary : ja narazie sie czuje ok...tylko zmeczona jestem ale to nic :)

tu rozowo tez nie jest. w szkole przerwa miedzy 11:30 a 13:30 i najczesciej trzeba na przerwe dziecko do domu zabrac. sklepy otwarte maks do 19 a pracuje sie bardzo duzo. Ja pracowalam w polskim miejscu i srednio wychodzilam z pracy 19-20 lub pozniej. Wiec system robi wszystko, by uniemozliwic kobietom prace i rzeczywiscie stosunkowo malo kobiet w CH pracuje. M. tak samo wychodzi z pracy. Ale nie ma rzeczy niemozliwych :) Nie mowie, ze bedzie latwo. Mowie, ze na wszystko jest jakies rozwiazanie i jak sie chce, to sie da :)

mlodamamusia z mięskiem :tak: bo kapustka mi nie służy na razie...

pok a efekt końcowy stylizacji nam pokażesz...??? Cieszę się za Ciebie i kciuki mocno będe trzymać :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry