• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie i ja fioooletowa :-D ;-)

Juz pospałam ;-)
a teraz czekam az tata wróci ze sklepu ze swiezym pieczywem :-D
:-)

A wy kochane wyspane ?;*

Mamita tempka suuuper oby tak dalej !!;* 3 mam kciuuki!;*
testuj :-)

mama - no tak to za 3-4 dni mozesz juz ze spokojna glowa testowac. Na upartego niecierpliwiec juz by teraz mogl :) a wlasnie - jak wolisz? sprowadzac Cie na ziemie czy swobodnie nakrecac sie z Toba? bo ja bardziej to drugie ale jesli sobie zyczysz moge to pierwsze :)

Pok a jak się w Sz chodzi na rozmowy ubranym? Bardziej na sztywno, czy lekko casual??? Bo jak masz więcej dowolności wyboru, to łatwiej coś znaleźć w szafie... No i o kostiumie nie myśl, to taki typowe dla asystentek, musi być świeżo :) ale to tylko moja opinia

Mama trzymamy podwójnie :)

hmm
raczej sztywno :) zalezy od pracy. Ja u siebie w poprzedniej pracy mialam niby lekka dowolnosc ale i tak chodzilam w kostiumach. Ale dzinsy+marynarka tez. Ja sie tak lepiej czuje po prostu :) No i zostalam nauczona, ze sekretarka jest wizytowka miejsca i musi wygladac jak nalezy, nie mowiac o tym (a to juz z doswiadczenia wlasnego) juz z wygladu musi budzic respekt, bo bez niego ją zajadą :)

hahahaha, ja też lubię uniformy, tzn w koszuli, czy damskim garniturze dobrze się czuję :) więc rozumiem, czyli kostium byłby ok, ale może jakiś dodatek do tej szarości.... może jakaś chusteczka na szyję??? preferujesz???

pok ani sie waż !!!:)
prosze mnie nie sprowadzac na ziemie...ja cała nakręcona jestem....bardzo wierzę ze sie udało....oj bardzo!

co do Twojego prog.to może on działa jakby po czasie-wiadomo,ze leki trzeba brac jakis czas zeby podziałały i moze tak jest z Twoją tempką...poczekaj kilka dni i jak bedzie skok czyli bedziesz po owu to nie ma sie co martwic :))
a na rozmowę kostium..

Just-dzięki!!podwójnie!

Mamusia-cześć i trzyyymaj kurka siwa!!
dawno nie byłam tak blisko celu:)))

Wiola- heloł:) jak nocka minęla??u nas tak wieje masakrycznie ,ze w nocu Domi 2 razy sie budził i za drugim razem Tomi włączył Mu do kontaku lampkę taką malutką..

reklama
just : hej dzieki :) ok :) troche zmeczona ale ok :) a ty???????

wiolka : hej

pok : ja tez nie widze roznicy w stanowisku ale mnie to jest szczerze bardzo obojetne, bo ja nie jestem ani karierowiczka a poza tym osobka bardzo praktyczna. nazwa zawodu mnie mniej obchodzi, bardziej dolna liczba (netto) na fiche de paie :)
po moich studiach we francji najpredzej znajde stanowisko typu secrteaire bilingue, assistante bilangue tudziez w ostatecznosci ass. de direction... wychodzi na jedno, ta sama robota
a mnie osobiscie nic w niej nie przeszkadza
asystentka meza zaczynala 12 lat temu z komunikatywnym angielksim, bo wtedy jeszcze bilangue nie wymagali na cv, do dzis nie zmienila stanowiska i ma to w nosie, zarabia 3500 netto i za taka kwote bardzo chetnie jej sie rezerwuje hotele robi grafiki spotkan, zebran a nawet ksero jak trzeba :)
od kawy sa stazysci, takze nie ma sie czego bac :)
ja tam taka prace biore!!!!!!!! zeby bylo weselej to zaczyna o 9 wiec ludzie w banku na nia czekaja i wychodzi o 17 bo ma dzieci :)
a inni rypia od 7 do 21-24 jak wypadnie :)
moj kolega inzynier i ma 2600 na reke ( ok fakt ze dopieor zaczyna, za 10 lat zarobi wiecej ale tez nie 3razy tyle!) wiec suma sumarum : jak dla mnie to nie widze sesnu szarpania sie na ciezkich technicznych studiach ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry