• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P060411_10.52.jpg
Wozeczek ;-) jak usłyszałam ile ten wózek kosztuje to az mi kopara opadła... :-D

P070411_08.16.jpg i najgorzsze co moze być ! czyli Ja ! :-(
Nie patrzcie na pysk ! ;-) okroooooopne

Aaaaaaa ! tak wygląda babka ktora sie nie maluje jak ma wooolne :-D :-D czyli Ja = Potwór :-D

Jasny ten kolorek Ci wyszedł:)
A wózek już nie jest taki drogi:) Na początku kosztowały nieźle a teraz juz cena spadła.

Kocurek no własnie jakiś inny ten kolor :-D ale bede jeszcze poprawiać... :-)
Oliwka wczoraj byłam w sklepie z wózkami i oglądałam identyczny jak mój sama gondola kosztuje 2000...

Cześć babeczki!!! :-)

Wróciliśmy od ginka - dzidzia ma 6 mm, serduszko pięknie bije!!! :-):-):-):happy2::happy2::happy2: Termin wg USG na 29 listopada. Zaraz lecę do mojego rodzinnego, bo tu rodzinny prowadzi ciążę, i mam nadzieję, że dostanę kartę ciąży. :-)

Przepraszam, że mało jestem, ale jak wspiminałam, męczą mnie mdłości okropnie i na nic nie mam siły, a w pracy ledwo siedzę - dosłownie! :szok: Od słodyczy odrzuciło mnie całkiem! :szok::-D

Mam jeszcze chwilkę, wiec troszkę Was poczytam przed wizytą u rodzinnego. Zaraz spróbuję też zeskanować mojego Groszka. :-):happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry