• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mineralna - po pierwsze nie robi sie testu na tydzien przed miesiaczka :) po drugie testy nie sa nieomylne i czasem pokazuja falszywy wynik. Najlepiej idz na test ciazowy z krwi (badanie beta hcg) i bedzie wszystko jasne.

reklama
Jutro mam dostać miesiączke pisze na ulotce że w dzień spodziewanej miesiaczki wię pomyślałam że dziś zrobie

Badanie krwi na bete jest płatne?

mineralna idz koniecznie na hcg bedziesz miała jasność. a o co chodzi ze w ty wieku to nie można? a ile masz lat jaśli mogę zapytać?
beta kosztuje jakies 25zł

pok wiola dzień dobry

cieszę się pok ze juz z głową lepiej

czy jest tu ktos?? melduje ze @ wlasnie przylazla i jest regularnie jak przed poronieniem:) kolejny cykl sie rozpoczol, i w tym cyklu sie uda!!!!
Szkoda trochę ale w nasteęnym cyklu będzie fasolka&&&&

witam sie :)
glowa mnie nie boli!!! wciaz mi niedobrze ale skoro czacha nie boli, to tez powinno zaraz przejsc.

gumisia - &&&&& za nowy cykl :)

no nic to, lece sie robic na bostwo i na franca, bede pozniej.

buziam!
hej Pok,wczoraj wieczorem miałam to samo:(

mineralna - po pierwsze nie robi sie testu na tydzien przed miesiaczka :) po drugie testy nie sa nieomylne i czasem pokazuja falszywy wynik. Najlepiej idz na test ciazowy z krwi (badanie beta hcg) i bedzie wszystko jasne.
Dokładnie:)

Witam z kawą,już w pracy..kurde cały czas się zastanawiam co ja tutaj robię,przecież umowa się skończyła tydzień temu:)))
Dzisiaj mam hiszpański z dzieciaczkami i muszę im coś przygotować tylko nie bardzo mam wenę ....

reklama
cześć dziewczyny,witam sie zmęczona mimo ,ze przepałam noc...u nas wisi w powietrzu deszcz i to pewnie przez to..

moja tempka z dzis to 37,2 po 4 dniach 37 skoczyła wyżej-dzis mój 9 dzień po owulacji...zaczynam sie nakręcać....

MARY-BETH- Ty dziś latka kończysz tak???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry