reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zmykam Słoneczka moje, bo jestem już baaaaaaardzo śpiąca...

Miłego dnia Wam życzę i jeszcze raz dziękuję za życzenia! :-)

525.gif521.gif524.gif523.gif522.gif

hej kobietki
ja się witam chwilowo-młody właśnie sobie przysnął, tylko zobaczymy na jak długo z tym jego beznadziejnym katarem:wściekła/y:, odpukać dzisiaj jeszcze nie miał gorączki,po południu mamy kontrolę i zobaczymy co pediatra powie

a ja mykam ponadrabiać;)

wiolka : to juz wiem czemu nie chcesz przestac karmic !!! :)

a od just to tez troche biore, od kazdej obdarowanej po torchu bo mnie troche tego potrzeba
takze skubne i od wiolki i od just :)

kocurek : butkow nietsety nie pamietam... :( pokaz foto jak masz albo link!
fajny mial gest maz:))))

a mnie boli dol brzucha i sie bardzo bardzo martwie... tak boli jak na @
nie wiem czy to nie ze stresu czasem... ale chyba jednak nie... panicznie sie boje ze historia sie powtorzy ...

Nie stresuj się:))) Powtarzałaś test po tym pierwszym?
Przyszła moja torebusia Venezii:)))

Jos Ty solenizantką dzisiaj jesteś?... :-)
:))

Dziękuję Kochane moje za życzenia :-) A torcik już gotowy, sama robiłam, a ta "17" to takie ukryte autożyczenie ;-)

Zobacz załącznik 343458

Tort czekoladowo - cytrynowy :tak: :-)

Da trochęęęęęęę:)

Sergee to ja tylko zjem śniadanie i jedna porcja dla nas :-D:-D:-D pysznie wygląda :tak:
Laseczka do gina marsz!!!! :)
Zmykam Słoneczka moje, bo jestem już baaaaaaardzo śpiąca...

Miłego dnia Wam życzę i jeszcze raz dziękuję za życzenia! :-)

Zobacz załącznik 343467Zobacz załącznik 343468Zobacz załącznik 343469Zobacz załącznik 343470Zobacz załącznik 343471

Słodkich snów:)

Ja już wróciłam i dalej nie mam mleka do kawy,deszcz kropi i nie bardzo chce mi się iść do sklepu.

Witajcie dziewczynki.
Sergee wszystkiego najlepszego:-)
Ja dziś wyspałam się przesmacznie. Miałam sen o naszej Emilce. Och , tak przecudny, ze wstawanie było jakby grzechem. Chciałam wrócic do tego snu i śnić dalej ale oczywiście ic z tego nie wyszło.
Żyję juz jutrzejsza wizytą u gina. Dobrze, ze obiadek mam gotowy bo nie mam głowy na gotowanie dzisiaj. Pogoda też niezbyt przyjemna niestety.
Miłego dnia i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jestem poPoznaniowo:))

witam wszystkie przybyłe :)

Wisieńka-wiem co to taki sen.....ja ostatnio blizniaki urodziłam i tez sie budzić nie chciałam....

Serg i Pszczółka-wszystkiego najlepszego kobietki i przede wszystkim małych,szalonych fasolek!!

Jos-spokojnie,nie denerwuj się-będzie dobrze zobaczysz:tak:

Wisieńka-no pogoda dzisiaj znowu nie teges-przez tą ciąże to każdą zmianę odczuwam jak meteopata;)

Oliwka-zazdroszczę odwagi w farbowaniu włosów-mi się też marzy coś bardziej w kolorze ognistym-bo ja taki szaraczek z tym moim brązem-ale obiecałam sobie że po porodzie się farbnę;)-chwilowo słabo znoszę zapach farby;)

Paulina- zdrowka dla Daniela..a probowalaś olejek mietowy na posciel pokropić..?

rozmawiałam z Asia naszą Sol-prosiła Was pozdrowić:)myśli o nas ..zakłada firmę pełną parą i zalatana jest:))

hhm Mama-olejek miętowy? a wiesz że do głowy mi nie przyszło;), najgorzej ma z zasypianiem bo oddycha przez buzię żeby zasnąć a jak już zaśnie to przez nosek-w ciągu dnia biegam za nim z chusteczkami i wycieram "babole"-jak to on mówi;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry