reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulina- zaraz wysyłam :)))

EWCIA- jak tam samopoczucie na koncówce??

Jos- ROZUMIEM:)))ZARAZ WYSYŁAM MIZERIĘ:))

GUMISIA- powodzenia na mieście-przyjemności:) ja kupiłam test i witaminy takie tam-spódnice upatrzyłam i w poniedziałek jade kupić...

nniom ja jeszcze mocno trzymam kciuki za twoje testowanie :)&&&&&&&&&
przyjemnosci.... ide do promotorki wiec nie nazwalabym tak tego, ale moze po drodze jakies sklepy zachacze:) tak chociaz nakarmic wzrok na poprawe humorku bo nie szczegolnie czegos potrzebuje

Zapomniałam Wam powiedzieć, że i ja wczoraj miałam wizyte-odbiór wyników genetycznych - i mam obliczone ryzyko duuuużo duuużo poniżej średniego ryzyka w moim wieku :) i bardzo się z tego cieszę :)))))))))))))))) Następne takie badania 6 czerwca :) może tym razem uda się razem z G.......

made coś szałowego na lato??? :-)

Popijam kefirek i obrzydliwie się lenię, a w dodatku zaraz zamówię coś w yves rocher :-D

paulinka dlatego ide na nogach w obie strony wszystkie wystawy sklepowe moje, a moze i gdzie niegdzie zajrze na dluzej :)

hmm nniom gdzie ta boogie moze jeszcze przed wyjsciej jakies nowinki zalape:) ja tez obstawiam chlopaka :)

kOCURKU- TO CUDNIE,ZE dzidzia sobie zdrowo rośnie:))ciesze sie z Tobą!!

GUMISIA- dasz rade z promotorka-wiem jak wygladaja takie spotkania..zawsze jest szybko szybko-chwila moment i po sprawie...

Paulina-no to na minutach powinna sie Just pojawic :))

GUMISIA- jak nie zdążysz przeczytać info od Just to Ci smska napiszę :-)

reklama
mama :* :* :*

To jak Wy obstawiacie chłopaka u boogie to ja dziewczynę :-D - taką samą pozytywnie szaloną i żeby była najlepszą przyjaciółką i największa pociechą mamuni :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry