reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina - kurczę, nie szukałam takich eleganckich, ale jak tylko coś mi się rzuci w oko, to wkleję linka, a najpewniej napiszę Ci na PW ;) przynajmniej nie zginie w tłumie postów :)))

Kocurek - :-D dobre sobie, ja i szałowe :)))) wbrew pozorom ja miłośniczka prostoty, tak więc: len, len i jeszcze raz len. Ja w komunie chowana, jedwabie są mi obce :-p ))))

reklama
Kocurek- domyslam sie jaki kamień z serca Ci spadł...
nastepne wyniki tez będa wysmienite :))

MADE- pisałam rano,ale chyba nie doczytałaś-czemu nie moge zobaczyć Twojej fotki u Ciebie w Albumie??tylko biały kwadrat...

Kocurek-super że genetyczne wyniki wyszły oki! trzymam kciuki aby teraz wszystko do końca poszło dobrym torem;)
Made-jak coś wypatrzysz to daj znać;)
a z rzeczy fajnych dla ciężarnych-polecam szafę męża;)-t-shirty mojego M i jego bluzy-to dla mnie zbawienie;)

Kocurek - ja tam wiedziałam, ze te badania to tylko proforma ;))) a co będziesz sobie kupować z YR ?

mamitka - eee...no przecież musi tam być, aż zerknę Kochaniutka :)

Paulina - :-D www.szafa_meza.pl :)))))))))))))))))))) dobre

A ja też stawiam na dziewczynkę u just :)

Ostatnia edycja:
made taka zgrzebna prostota w najwyższej cenie jest :-D natchnęłaś mnie.... ja w posiadaniu mam na razie lniane gacie 3/4 albo 2/3 i spódniczek parę :-D
A w YR sobie znowu kupię toaletową zielona herbatkę ... bo akurat mam zachciankę zapachową ... yyyy no chce taki różany rozświetlacz-podkład ale mi wykupili :(( czekac... nie czekać... a i parę pomniejszych bzdurek - i do tego dostanę czerwona torbę sportową i kredkę i maszkarę gratis :)))))

Ostatnia edycja:
Mama, dziękuję, w miarę ok:tak:
ostatnio coś ciągnie, ale do 20 nigdzie się nie wybieram i wmawiam sobie, że Mikoś nie ma miejsca i to stąd się biorą te ciągnięcia:-p

reklama
ewcia : mysle ze te bole to normalne, anwte pewnie niedlugo skurcze "przygotowawcze" sie zaczna, stawianie sie
ale tobie juz z gorki, juz jest 36 tydzien takze ok :) jeszcze kilka dni tydzien nawet wytrzymac i juz jest spokojnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry