reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc dziewczynki :-) Ja tez czekam na info o dzidziulku Just. Tyle czas sie chowa i szczerze powiem po cichu mam nadzieje, ze raczka dalej bedzie zaslaniac... ;-) ale obstawiam chlopaczka! KOCURKU bardzo, ale to bardzo przepraszam za ostatnie. Bije sie w moje 80 D. Doceniam, to ze chcialas jakos podniesc mnie na duchu. A tak w ogole to straaasznie sie ciesze, ze Twoj dzieciaczek rosnie i rozwija sie zdrowo. :-) :-) JOS gratuluje fasolinki, spokojnej, pozbawionej trosk ciazy. Rosnijcie zdrowiutko. Tobie tez dziekuje za wsparcie jakie mi dalas jakis czas temu :-) :-) Staraczkom wszystkim i kazdej z osobna zycze upragnionych fasolinek jak nie w 2011, to w 2012!!

Made-no sprawdz prosze....
Ewcia- no i pewnie,nigdzie sie nie wybieraj-wiesz co??i tak mega daleko "doszłaś" jak na problemy z tym mięsniem...tylko sie cieszyć! wszystko już pewnie dla Maluszka gotowe co?? :)

Gumisia-może Just zahaczyła o sklepy:))juz pewnie zna płeć i szaleje z zakupami:)))

Paulina-też kozystałam z koszulek męża ,ale do spania:))

hhm Mama-olejek miętowy? a wiesz że do głowy mi nie przyszło;), najgorzej ma z zasypianiem bo oddycha przez buzię żeby zasnąć a jak już zaśnie to przez nosek-w ciągu dnia biegam za nim z chusteczkami i wycieram "babole"-jak to on mówi;)
Polecam nawilżacz powietrza i inhalator:)

jestem, w brzuszku lepoldka chlupie rosolek, juz sobie chrapie i pewnie puszcza baki po cichu
a ja kawa i relaks - zasluzony :)
hihihihihi

mama : hejka :)
paulina: kurcze to dlugo go dosc trzyma ta goraczka... oby szybko przeszlo!

oliwka : test powtorzylam i zawsze wychodzilo 2-3 tydzien ciazy
a teraz juz mam 33dc gdzie u mnie cykle 27-29 i raczej 27, ten 29 to jeden taki, najdluzszy - poronieniowy (dlatego, ze sie nie zagniezdzilo i moze okres przyszedl 2 dni pozniej)
takze liczac 27 to juz jestel ladnych kilka dni po dacie...

mama : hej i odpozdrow sol :)

wisienka : hej :) super sen, faktycznie nic tylko sie nie budzic :)
No to trzymam &&&&&&&&&&&

Just już po wizycie ale opowie sama jak wróci:)))))))

LIBBY-witaj ciężarówko:)) dzieki za &&&& przydadzą sie :)
jakie imie dla synka??

ale nas Just przetrzymuje:-D:-D

Gumisia- LEĆ -DAM ZNAĆ:)

oliwka- TO NAPISZ CHOCIAŻ CZY SIE DZIDZIA UJAWNIŁA???????????

reklama
Josephine, ja odetchnęłam już jak pokazało się 35 więc luzik :)
a nap. że do 20 bo wtedy mam wizytę i mam zamiar się na nią wybrać i wtedy ustalamy cc:-p

Mama, no jeszcze pościel muszę zamówić, ale to jeden dzień i będzie, drugi wyschnie, wyprasuję i już będzie wsio gotowe:tak:

szczerze mówiąc, to śmieję się do K. że Mikołaj jeszcze nie wyjdzie, bo wie, że pościeli nie ma:laugh2::laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry