reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem, w brzuszku lepoldka chlupie rosolek, juz sobie chrapie i pewnie puszcza baki po cichu
a ja kawa i relaks - zasluzony :)
hihihihihi

mama : hejka :)
paulina: kurcze to dlugo go dosc trzyma ta goraczka... oby szybko przeszlo!

oliwka : test powtorzylam i zawsze wychodzilo 2-3 tydzien ciazy
a teraz juz mam 33dc gdzie u mnie cykle 27-29 i raczej 27, ten 29 to jeden taki, najdluzszy - poronieniowy (dlatego, ze sie nie zagniezdzilo i moze okres przyszedl 2 dni pozniej)
takze liczac 27 to juz jestel ladnych kilka dni po dacie...

mama : hej i odpozdrow sol :)

wisienka : hej :) super sen, faktycznie nic tylko sie nie budzic :)

reklama
Jos-no właśnie boję się skutków długotrwałej gorączki u dzieci i jak na razie wolę o tym nie czytać;), odpukać dzisiaj ma temp. ok 37 czyli spoko, jak na razie

paulina : no u dzieci goraczka to nie powinna twrac dlugo ale 37 to faktycznie ma niewiele :) tutaj anwet 37,8 nie jets uznawane za prawdziwa goraczke, dopiero od 38 w gore :)

Josephine, mnie na początku też bolał brzusio jak na @ i nawet mocniej, wtedy jeszcze nie miałam zrobionego testu i byłam pewna, że @ przylezie i spójrz już leci 9 msc jak jej nie ma;-)

Wiolka,
ładna Babeczka z Ciebie :))

Jos-no ja gorączkę uznaje też dopiero od 38 w górę i dopiero podaję nurofen-niestety organizm sam musi próbować się też bronić. dzisiaj chłopak ma też lepszy dzień bo zaczyna jeść i mam bałagan w pokoju a to znaczy że dziecko zdrowieje (nawet nie chciał się bawić;()

EWCIA- cześć Mikołajkowa mamo :)))

PAULINA- olejek mietowy polecam !! kosztuje 7 zl i cuda działa-no noc kropisz pościel 2,3 krople na podusie a w ciągu dnia na bluzkę-bedzie miał mięte ciagle pod nosem :))) a ona udrażnia nosek i zasusza babole :)))))

MADE- &&&& za egzamin córki:))

WISIEŃKA- masz chwilę to zadzwonię???mam problema na miarę Monk'a.......

Jos słodko napisalas o Poldusiu. Faktycznie juz kilka dni po terminie. Na pewno wszytsko bedzie dobrze
paulinka jak spadła temperatura to idzie ku dobremu
mama moje paki juz jada, może beda jutro
Ewcia witaj
Mama mam dzwoń

Jos-odpozdrowie Sol jak bede z Nia rozmawiać:))

ja dziś ogórkową robię i na drugie jajko sadzone,ziemniaki tłuczone z masłem i mizerię...
najbardziej mi slinka leci na te ziemniaki z masłem :)))a potem trzeszczy.....mysle -co to??? a to dooopka rośnie :)))

JUST- powodzenia na wizycie i czekamy na info:)

reklama
Made a ja też buszuje po allegro-tylko szukam już rzeczy dla małej aby uzupełnić wyprawkę-chętnie bym się podzieliła ciążowymi ciuszkami-tylko że sama je aktywnie wykorzystuje;), a nie widziałaś może jakiejś fajnej sukienki np. na wesele?;)

Mama dzięki! i zapodaj troszkę tych ziemniaczków z masełkiem,mniam,,,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry